Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kényes lennék vagy leírná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes lennék vagy leírná magát nálatok is?

Figyelt kérdés

Online társkereső.

Jól szituált, értelmiségi pasi, úriember.

Egy hónapig húztam a találkozást, mert nem vagyok híve a pár nap után találkozzunk fejezetnek.

Lényeg a lényeg az írásbeli szűrőn maximálisan megfelelt, megvan az összhang is. Ám mikor találkozásra kerül a sor, meglepően konstatálod, hogy elég lazán vesz dolgokat, és nem csak a viselkedésére értem, hanem mikor felmész a lakására, azt gondolod, hogy egy gyerekhez jöttél. Chips, sör, kupi, koszos kocsival jön eléd, az öltözéke is olyan nagyfiús (képeken pont alkalmi fotót küldött ezért megtévesztett) tehát elég laza.

Kifordultam a lakásából, persze nézett nagyot de most mit csimáljak, teljesen más képet festett mint írásban.

Barátnőm szeint ilyenek a pasik és elhamarkodottan döntöttem. Nekem a korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen beütése a páromnak, így nem nagyon tudom mi az átlag.

2022. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, cica, az nem gyerekes. Az kényelmes. Az két külön dolog. Az nem gond, hogy neked ez nem jön be. De a szavakat a helyükön kellene kezelni és használni.

Amúgy meg az egyszerűség előtérbe helyezése... sok esetben inkább intelligenciáról tanúskodik, mint felnőttségről. Gondolom, te sem PC-ről pötyögsz, hanem telefonról, vagy nagyon max. laptopról, nem vonalas telefont használsz, nem írott levélben kommunikálsz másokkal.

Annyi az egész, hogy neked egészségesebb az életmódod, és olyan pasast keresel magadnak. Tiszta sor. Ezzel magában semmi probléma nincsen. De ezt úgy megideologizálni, hogy pluszban sértegeted a másikat és az érettségében sértegeted olyan dolgok miatt, amiből nem következik egyenesen a felnőttség vagy a felnőttesség, az baromi kínos. Rengeteg felnőtt ember eszik egészségtelen ételeket, attól még nem kevésbé felnőttek. Sok olyan felnőtt is eszi őket, a sörivásról ne is beszéljünk, akik érettebbek és többet letettek az asztalra, mint rengeteg más ember. És sok olyan hű, de trendin-egészségesen evő ember van, aki csak játssza a műveltet, de annyira telik neki, hogy az instagramon vereti magát.

2022. ápr. 25. 17:10
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
*mint gyerekességről - 2. bekezdés elején elírtam
2022. ápr. 25. 17:11
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is van mindig otthon sör meg chips, borzasztó. N
2022. ápr. 25. 17:28
 34/34 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán nem illetek össze. Engem pl a hozzád hasonló nőktől ver ki a víz. Úristen, tartósítószer a hamburgerben, thug life. Keress valakit, akinek karó van a seggében, de nehezen fogsz olyan himneműt találni, aki bírja az ennyire merev nőket.
2022. ápr. 25. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!