Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kényes lennék vagy leírná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes lennék vagy leírná magát nálatok is?

Figyelt kérdés

Online társkereső.

Jól szituált, értelmiségi pasi, úriember.

Egy hónapig húztam a találkozást, mert nem vagyok híve a pár nap után találkozzunk fejezetnek.

Lényeg a lényeg az írásbeli szűrőn maximálisan megfelelt, megvan az összhang is. Ám mikor találkozásra kerül a sor, meglepően konstatálod, hogy elég lazán vesz dolgokat, és nem csak a viselkedésére értem, hanem mikor felmész a lakására, azt gondolod, hogy egy gyerekhez jöttél. Chips, sör, kupi, koszos kocsival jön eléd, az öltözéke is olyan nagyfiús (képeken pont alkalmi fotót küldött ezért megtévesztett) tehát elég laza.

Kifordultam a lakásából, persze nézett nagyot de most mit csimáljak, teljesen más képet festett mint írásban.

Barátnőm szeint ilyenek a pasik és elhamarkodottan döntöttem. Nekem a korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen beütése a páromnak, így nem nagyon tudom mi az átlag.

2022. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
87%
Szegeny srac ! En inkabb ot sajnalom !
2022. ápr. 25. 16:31
 22/34 A kérdező kommentje:
Ezaz srác. Nekünk férfi kell, bocs.
2022. ápr. 25. 16:35
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsájtok!
2022. ápr. 25. 16:36
 24/34 anonim ***** válasza:
86%
Legalább nem játszotta meg magát. Sokkal rosszabb ha később derül ki, hogy lusta. Sosem értettem az ilyen "takarítunk kicsit, de csak ha jön valaki" embereket. Azt hiszik nem veszik észre? Már a lábtörlőről lehet látni, hogy mi lesz odabenn.
2022. ápr. 25. 16:47
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Retkes autóval?? Te jó ég nem is tudom hogy képzelte...

Ne legyél már ilyen negativ,azt se tudod mibe kössél bele...

2022. ápr. 25. 16:49
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
Az mondjuk gáz, hogy neked az, hogy nem hű, de egészségesen étkezik, volt problémásabb, mint a kupi meg a retkes autó. Az egészségtelen kaja nem gyerekes, és nem attól lesz férfi a férfi, hogy úgy étkezik, mint egy hivatásos sportoló. Illetlen meg pláne nem lesz ettől. Nem passzoltok össze, az rendben van, de azért nem kellene legyerekezni ilyen dolgok miatt.
2022. ápr. 25. 16:52
 27/34 A kérdező kommentje:

Jólvan.

Nem tudom.

Nekem úgy tűnt, nem igazán érdekli.

2022. ápr. 25. 16:53
 28/34 A kérdező kommentje:
Itt az összefüggésekre akarok rámutatni. Mondtam, hogy laza cucc, laza stílus, laza lakás, streetfood. Ez egységesen baj. A hamburgeres (tele tartósítóval) szendvics és egyéb. Ha hosszútávban akarok gondolkodni, akkor az egészséges életmód amit szemelőtt tartok, fontos, hogy a partnerem is erre törekedjen. De inkább az egyszerű megoldást helyezi előtérbe, ez gyerekes.
2022. ápr. 25. 16:59
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd a pasit.. Jobban jár 😅
2022. ápr. 25. 17:07
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Jajj istenen ...megint egy hp akinek nincs szemelyisege , szoval folvette a legujabb trendet!
2022. ápr. 25. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!