Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kényes lennék vagy leírná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kényes lennék vagy leírná magát nálatok is?

Figyelt kérdés

Online társkereső.

Jól szituált, értelmiségi pasi, úriember.

Egy hónapig húztam a találkozást, mert nem vagyok híve a pár nap után találkozzunk fejezetnek.

Lényeg a lényeg az írásbeli szűrőn maximálisan megfelelt, megvan az összhang is. Ám mikor találkozásra kerül a sor, meglepően konstatálod, hogy elég lazán vesz dolgokat, és nem csak a viselkedésére értem, hanem mikor felmész a lakására, azt gondolod, hogy egy gyerekhez jöttél. Chips, sör, kupi, koszos kocsival jön eléd, az öltözéke is olyan nagyfiús (képeken pont alkalmi fotót küldött ezért megtévesztett) tehát elég laza.

Kifordultam a lakásából, persze nézett nagyot de most mit csimáljak, teljesen más képet festett mint írásban.

Barátnőm szeint ilyenek a pasik és elhamarkodottan döntöttem. Nekem a korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen beütése a páromnak, így nem nagyon tudom mi az átlag.

2022. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
72%
Első alkalommal a lakására mentél??
2022. ápr. 25. 14:52
 2/34 A kérdező kommentje:

Második alkalommal. (Az a randi elég hosszúra sikeredett és így alakult na.)

Nem ettől függ, hogy meddig tart majd a dolog.

2022. ápr. 25. 14:54
 3/34 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem pont ezért nem kell sokáig húzni a személyes talit

Online pazarlod az időd, személyes meg azonnal kiderül milyen az illető, van e kémia stb

2022. ápr. 25. 15:00
 4/34 A kérdező kommentje:
Kémia az volt, de még mennyire. Szinte forrt a levegő, nem véletlen tartott sokáig a randi és a végén a lakásán kötöttem ki. Ugyanakkor mégis megzavart mindez.
2022. ápr. 25. 15:04
 5/34 anonim ***** válasza:
89%
Hát azért nem mindenki ilyen. Nem vagyok rendmániás, de szeretem ha tisztaság van.
2022. ápr. 25. 15:07
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is lelombozó lenne a dolog - nem feltétlen az öltözködés, arra annyira nem vagyok háklis, amíg tiszta és illik az alkalomhoz (pl. színházba menne farmerben-edzőcipőben-sportpólóban). Sör meg chips meg... az, hogy ilyet fogyaszt, az engem nem zavar, én sem csak zöldséget meg gourmet ebédet eszem... de ha sörösdoboz meg üres csipzeszacskó fogad, ha felmegyek a lakására, az nekem is necces. De a másikat egy koszos lakásban fogadni... hát, elég illetlen dolog, nekem meg fontos az, hogy a párom kulturált legyen. És hála a jó égnek egyáltalán nem minden férfi ilyen.
2022. ápr. 25. 15:07
 7/34 A kérdező kommentje:
Nekem is az illetlenség jutott eszembe.
2022. ápr. 25. 15:13
 8/34 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Férfiként: Tudok kupis lenni. Hajjajj! De még mennyire! :D Azonban! Mielőtt jönne hozzám valaki, akiből akár lehet is VALAKI, azért összerántom a placcot. :))) Nem szeretek szégyenben maradni. Ha az imazászlók/füstölők/házioltár nem ijesztik el, akkor már jók vagyunk. 😆😆😆😆 Jelenlegi nem ijedt meg. :)))
2022. ápr. 25. 15:20
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Én baromi kupis és trehány nőként mondom, hogy ez engem is megütne kissé. Valószínűleg jóval magasabban van ilyen téren az ingerküszöböm az átlagnál, de ha jönnek hozzám, én is megtisztelem a másikat azzal, hogy összerittyentek egy alap tisztaságot. Persze, ott az a kis mentség, hogy nem számított arra, hogy átmentek, de ha akkora a kémia, akkor számítok erre az eshetőségre is, vagy inkább megyek a másik félhez, vagy kiveszek egy szobát, vagy várok egy másik alkalomra.

Az pedig, hogy kifordulok-e vagy elengedem, az az állapotoktól, rendetlenség mértékétől függ. Ha látszik, hogy kb. csak a tegnapi filmezés után maradt ott az üres doboz, chips, és a kupi ellenére tisztaság van (tehát csak szét vannak dobálva a dolgok, nem pedig áll a három hetes mocsok, por, kiborult tej, szemét stb.), akkor én ezt elengedtem volna, ha annyira oda meg vissza vagyok a pasitól. De tökre megértem, ha valaki nem.

Amúgy nem minden férfi ilyen, az exem pl. monkosan rendmániás volt - egymás agyára is tudtunk menni rendesen.

2022. ápr. 25. 15:33
 10/34 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom ha megbeszélitek hogy felmész majd hozzá akkor összébb pakol egy kicsit de miután nem várt vendég voltál nem tudom miért lep meg a dolog 😅
2022. ápr. 25. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!