Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes lennék vagy leírná magát nálatok is?
Online társkereső.
Jól szituált, értelmiségi pasi, úriember.
Egy hónapig húztam a találkozást, mert nem vagyok híve a pár nap után találkozzunk fejezetnek.
Lényeg a lényeg az írásbeli szűrőn maximálisan megfelelt, megvan az összhang is. Ám mikor találkozásra kerül a sor, meglepően konstatálod, hogy elég lazán vesz dolgokat, és nem csak a viselkedésére értem, hanem mikor felmész a lakására, azt gondolod, hogy egy gyerekhez jöttél. Chips, sör, kupi, koszos kocsival jön eléd, az öltözéke is olyan nagyfiús (képeken pont alkalmi fotót küldött ezért megtévesztett) tehát elég laza.
Kifordultam a lakásából, persze nézett nagyot de most mit csimáljak, teljesen más képet festett mint írásban.
Barátnőm szeint ilyenek a pasik és elhamarkodottan döntöttem. Nekem a korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen beütése a páromnak, így nem nagyon tudom mi az átlag.

Második alkalommal. (Az a randi elég hosszúra sikeredett és így alakult na.)
Nem ettől függ, hogy meddig tart majd a dolog.

Szerintem pont ezért nem kell sokáig húzni a személyes talit
Online pazarlod az időd, személyes meg azonnal kiderül milyen az illető, van e kémia stb

Én baromi kupis és trehány nőként mondom, hogy ez engem is megütne kissé. Valószínűleg jóval magasabban van ilyen téren az ingerküszöböm az átlagnál, de ha jönnek hozzám, én is megtisztelem a másikat azzal, hogy összerittyentek egy alap tisztaságot. Persze, ott az a kis mentség, hogy nem számított arra, hogy átmentek, de ha akkora a kémia, akkor számítok erre az eshetőségre is, vagy inkább megyek a másik félhez, vagy kiveszek egy szobát, vagy várok egy másik alkalomra.
Az pedig, hogy kifordulok-e vagy elengedem, az az állapotoktól, rendetlenség mértékétől függ. Ha látszik, hogy kb. csak a tegnapi filmezés után maradt ott az üres doboz, chips, és a kupi ellenére tisztaság van (tehát csak szét vannak dobálva a dolgok, nem pedig áll a három hetes mocsok, por, kiborult tej, szemét stb.), akkor én ezt elengedtem volna, ha annyira oda meg vissza vagyok a pasitól. De tökre megértem, ha valaki nem.
Amúgy nem minden férfi ilyen, az exem pl. monkosan rendmániás volt - egymás agyára is tudtunk menni rendesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!