Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kényes lennék vagy leírná magát nálatok is?
Online társkereső.
Jól szituált, értelmiségi pasi, úriember.
Egy hónapig húztam a találkozást, mert nem vagyok híve a pár nap után találkozzunk fejezetnek.
Lényeg a lényeg az írásbeli szűrőn maximálisan megfelelt, megvan az összhang is. Ám mikor találkozásra kerül a sor, meglepően konstatálod, hogy elég lazán vesz dolgokat, és nem csak a viselkedésére értem, hanem mikor felmész a lakására, azt gondolod, hogy egy gyerekhez jöttél. Chips, sör, kupi, koszos kocsival jön eléd, az öltözéke is olyan nagyfiús (képeken pont alkalmi fotót küldött ezért megtévesztett) tehát elég laza.
Kifordultam a lakásából, persze nézett nagyot de most mit csimáljak, teljesen más képet festett mint írásban.
Barátnőm szeint ilyenek a pasik és elhamarkodottan döntöttem. Nekem a korábbi kapcsolatomban nem volt ilyen beütése a páromnak, így nem nagyon tudom mi az átlag.

Mennyivel jobb az ha előre kiglancolja a lakást és te azt hiszed, hogy alapból van igénye a rendre. Aztán már amikor komolyabban együtt vagytok akkor derül fény a "valódi énjére".
Azt legalább nem lehet ráfogni, hogy nem önmagát adta. :D
Én inkább örülök ha előbb kiderülnek az ilyen dolgok.
Üdv: egy egészséges mértékben rendmániás

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!