Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha 21 éves koromig nem lettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 21 éves koromig nem lettem szerelmes már sosem leszek?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és még sosem voltam szerelmes. Voltak kavarásaim és meguntam egyszer, hogy szingli vagyok ezért belementem egy kapcsolatba, de nem élveztem, olyan volt mintha a szabadságomat elvesztettem volna és csak teher volt, és szerelmes se lettem. Félek, hogy én sose fogom megtapasztalni azt, amit mások, mert már előre amugy is félek a csalódástól, így nem merek belemenni semmiben, mindenkiben találok valamit, amivel meggyőzöm magamat, hogy ő nem jó számomra. Szerintetek miért van ez? Örökre ilyen maradok?

2022. ápr. 22. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Két külön témát hoztál fel. Amiről a leírásban írsz, az gyakori sokaknál, főleg ilyen korban. Általában kötődési gondokból jön, rettegés a kötelezettségektől, "feladatoktól", a kapcsolattal járó tehertől, az ismeretlentől, a fájdalomtól (a csalódástól, ahogy írod is). Okozhatja depresszió, alacsony önértékelés és még millió dolog.

Az, hogy nem voltál szerelmes, lehet annyi hogy nem értél még meg rá, nem érdekel, nem találkoztál olyannal aki megfogott, elzárod magad tőle vagy akár sokkal mélyebb okok is, mint gyerekkori bántalmazás vagy személyiségzavarok.

2022. ápr. 22. 16:53
 2/8 A kérdező kommentje:
honnan tudhatom meg nálam mik okozzák ténylegesen a problémákat? az hogy elzárom magam tőle az mit jelent pontosan?
2022. ápr. 22. 16:58
 3/8 anonim ***** válasza:
79%
Még az is lehet, hogy teljesen normális vagy. Egyáltalán miért cél, hogy szerelmes legyél? Az, ha mindenkiben hibát keresel az lehet baj, de racionális félelem is, ha pld. mindenkit megcsalt. Csalódások lesznek, sőt rengeteg tanulás, mire értelmeset találsz, de ettől te is több leszel, felesleges félni, hagyd magad megélni a fiatal korod, nem az első szerelem az igazi általában, úgyhogy merj élni, és kimondani, ha nem jó ami van.
2022. ápr. 22. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Igazából félek amikor valakinek tul fontos leszek és úgy érzem meg kell feleljek, minél közelebb akar hozzám kerülni valaki annál jobban megijedek ettől és amikor valaki elkezd értem rajongani úgy érzem, nekem is ezt viszonyoznom kell, és ha nem érzek így bűntudatom van. Eddig mindig a másik fél ragaszkodott hozzám jobban
2022. ápr. 22. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
21%
sz.pj le annyi f.szt amennyit csak tudsz hátha az egyikbe szerelmes leszel
2022. ápr. 22. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne legyél kapcsolatban. Szimplán éretlen vagy még az az későn érő típus.
2022. ápr. 22. 17:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez így van
2022. ápr. 22. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, csak 26 és pasi, szóval senki le sem... :D
2022. ápr. 25. 23:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!