Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a szerelemmel?
Néhány évvel ezelőtt hallgató/gyakornok voltam egy vállalatnál. Időközben pedig beleszerettem egy ott dolgozó férfiba.
Több dolog miatt sem tartottam etikusnak az érzéseim, de leginkább azért nem kezdeményeztem annak érdekében hogy legyen köztünk valami, mert felettem álló személy volt a munkaterületen belül. Visszataszítónak találtam magam azért,mert érzéseket vállt ki belőlem, olyanokat amiket soha nem éreztem és nem is érezhetnék irányába. Nőként nem lett volna okos gondolat bármibe belekeveredni, így megmaradtunk barátoknak. A tudtára soha nem adtam semmit.
Elkerülve a cégtől a kapcsolatunk egy vita során megromlott. Azóta nem beszéltünk.
Jelen helyzetben viszont állás lehetőséget kaptam a volt munkáltatómtól. Nagyon jól fizet, közel van viszonylag és rengeteg pluszt ad, alapvetően jó logika alapján működik a rendszer bent, és a csapatot is szeretem, így elfogadtam, hisz korábban sem volt problémám bent senkivel. Ezzel együtt járt az is hogy újra találkoztam/ találkozok vele is.
Én mai napig szerelmes vagyok belé a tudta nélkül.
Itt jön a probléma.
A konfliktusunkról ugyan nem tud senki, de mindenki előtt érezteti velem nem vagyok a szíve csücske.
Folyamatosan belém áll a többi ember előtt, mondvacsinált dolgokkal amik nem is a munkához köthetőek. A másik véglet pedig az hogy nem szól hozzám. Nem köszön és levegőnek néz. Nem tudom mennyire veszi észre rajtam a dolgot, én azt érzem magamban hogy egyértelmű bár eddig nem mondta senki sem nekem hogy nyilvánvaló hogy belevagyok zúgva. Olyanokat csinál pl.hogy flörtöl lányokkal, átöleli, de engem néz. Az egyik hölgyet megdicséri milyen csinos,aztán a mondatja másik végével engem kritizál hogy az én hajam meg megint kócos lett a munka alatt.
Sok apró vacka van amivel kb belegázol a lelkembe és nem mutathatom ki.
Közben meg az öltözőben elkap a sírás,és összeszedem magam 2-3 perc alatt akkor utána megint folytatja én meg mosolyogva úgy teszek mintha leperegne. De az sem jobb ha egy sziá-t nem bök ki. Előtte nem volt ilyen,azért nem egy hatalmas dolgon vesztünk össze, soha nem ártottam neki, nem mozdultam rá.
Rettentően fáj, és mindig van valami, már azon gondolkodok felmondok csak nem szeretnék munkanélküli lenni..
Adjatok kérlek tanácsot.
24 N

Miért nem kérdezed meg, hogy miért viselkedik így veled?
Amúgy nagy valószínűséggel neki is tetszel, és direkt provokál, hogy bosszantson.

Hát tényleg egy álom meló lehet..
Ha ennyire ragaszkodsz ehhez a munkahelyhez szerintem is legokosabb dolog lenne ezt nyíltan megbeszélni. Már hogy nem azt, hogy szerelmes vagy belé bármekkora bunkó, hanem a vitás helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!