Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek egy "rosszkor jött" szerelemmel?

Figyelt kérdés

Államvizsgák elõtt állok, teljesen leköti minden energiámat. Egy hete viszont elkezdtem beszélgetni egy régi ismerõsömmel esténként, és hát nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Szeretné, ha hamarosan meglátogatnám külföldön, de nekem csak pár nap férne bele, max.3. Ez egy nagyon friss dolog, kapcsolatnak sem nevezném, de az lehet belõle, csak nem most azonnal. Mondhatni nem a legjobbkor lépett be az életembe, de mégis örülök, hogy van.

Mit gondoltok, hogy álljak ehhez? Fontos a diploma, meg Õ is.

2017. jan. 19. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Probáld meg ,megbeszélni vele ezt a dolgot.
2017. jan. 19. 18:21
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
A szerelem is fontos! Nem hiszem, hogy el kellene engedjétek egymást! És mivel hasonló a problémátok, megértitek egymást, el tudjátok fogadni, hogy most kevés idő lesz egymásra!
2017. jan. 19. 18:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Igazából tanulni sem tudok rendesen, egész nap ő jár a fejemben...

2017. jan. 19. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
En inkabb a kulfold miatt aggodnek. Par nap latogatas siman belefer, csak utana meg szerelmesebben hazajossz, es mi lesz utana?
2017. jan. 19. 18:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mond el neki ezeket amiket ide leirtál nekünk ;)
2017. jan. 19. 18:30
 6/7 A kérdező kommentje:

Külföld nem gond, oda tervezek, már korábban is éltem kint.

Ez az időszak a necces csak.

2017. jan. 19. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha fontos számára a találkozás, látogasson meg Ő téged.
2017. jan. 20. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!