Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Má majnem 1eve esmerem, de csak 3honapja kezdtünk egymástsal beszélgetni 70, apja járunk együtt. Sajnos, ezt nem zökkenőmentes. ő szerelmes belém, én viszont nem szerelemmel szeretem őt, csak ugx barátként. Ezt ő is tudja . De mit tegyek?
Nahyon szeretném,ha szerelems lennék,de nnem tudom erőltetni. Már gondoltam arra is, jobb volna,ha ne. Járnánk együtt,de képtelen vagyok neki megmondani. Sajnálom őt.
(Csilla)
Kedves Csilla!
Ne is erőltesd! Ha jót akarsz magadnak (és neki) tedd képessé magad neki megmondani. Elismerem, nem könnyű, de ez a legjárhatóbb út (talán), hogy pontot tegyél a végére. Mert az neked is megkönnyebbülés, neki pedig a fájó igazság... de legalább teljesen képbe kerülne. Ha ezek után ezt elfogadja és képes csak barát maradni, akkor OK. De, ha erre esetleg 'berág', akkor meg menekülj... De az is lehet, hogy csalódott lesz és Ő kerül Téged el. Így, vagy úgy, de mindenképpen változtatsz a jelenlegi állapotodon, s ez a lényeg. Lépjél. Aztán a szerelem is vagy eljő, vagy nem. Ezt tényleg nem lehet erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!