Szerelmes belém és együtt fesztiválozunk?
egyszer menj ki arrébb, de még lásson! és "húgyozz állva"
este meg rakj be valamit a nadrágodba...
szerintem tuti nem fog próbálkozni :D
23F
Ha téged zavar, akkor ne várj, mond meg a magadét. Légy határozott, de ne bántó. Szerintem most össze van zavarodva, mert te ugye hagyod ezt, és meg lehet érteni a te helyzetedet és az övét is. A fiúkat nagyon össze lehet zavarni, ezért fontos az egyértelműség. Magabiztosan, végig a szemébe nézve mondd el neki a véleményed, hogy szereted őt meg minden, csak barátilag. Mondd meg neki, hogy nem szereted, ha megérintenek, akárhogyan, ezért finoman és óvatosan, de tekintélyt parancsolva kérd meg, hogy ne tegye máskor.
Azért mondom ezt, így, mert hidd el, ha elszúrod a végén elveszíted, amit gondolom nem akarsz. :)
Tudom miről beszélsz, én se mertem, de a végén mindig jobb, hogyha egyértelmű vagy. :)
Ő az?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Szerintem kegyetlenség a sráccal szemben, hogy egy sátorban alszol vele, mert ezt tutira úgy érzi, hogy próbálkozhat nálad.
"arcomból arrébb simítja a hajamat, stb), ami engem zavar, mert egyrészt nem érzek iránta többet, másrészt nem szeretem, ha megérintenek"
Itt is..., miért nem szólsz minden alkalommal?? 0 megbeszélés helyett.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!