Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a szerelemmel. Túl menő a pasii?
Az oszt.társammal már régebben is volt vlami köztünk de soha nem jártunk..Ma msn-en kijelentette h szeret. Teljesen váratlanul jött.Az a baj h túl menő..a barátnőim közül többen is szeretik és nem nagyon szeretném őket így megharagítani.Én meg, fogalmam sincs mit érzek..tetszik,imádom ahogy wan..de wan amikor nem is érdekel.Mit tegyek? h mindenkinek jó legyen?
Vagy hogyan fogadtassam el a bartánőimmel h járunk?
Lécci segítsetek!
Komolyan..2 éven át szeretet:S
Erre a suli is közre játszott,mert mindig mindenbe együtt wagyunk..
De én is kételkedek benne, hogy miiért pont engem szeret? mikor az egész suli szereti:/
A lányok remélem megértik(:
előbb tanuld meg, hogy a van, az Van, és nem Wan...
és olyan nincs, hogy 'ahogy wan"
Nem kértem helyesírás javítót-.-"
Ha csak azért nyitotad meg akkor tényleg bunkó vagy..már bocs
ez az oldal sztem nem azért van h csesszük le a másikat..hanem azért h segítsünk...
Nem mindegy nektek h h írok?
El lehet olvasni sztem-.-" ha nem tudjátok akkor vlami nem százas nálatok:S és akkor nemis kellene írni ide
ha neked a barátnőid fontosabbak, mint a saját boldogságod akkor megérdemled hogy csak plátói legyen...
majd felnősz és rájösz, ha mindig azt nézed a barátaidnak hogy jobb, akor előbb utóbb az övék lesz a jó munkahely te meg mehetsz koldulni..
szóval hajrá. ha tetszik, és neki is te vágjatok bele, lehet h leszólnak majd, mert irigyek, de ne feledd ..igazi barát ilyet nem tesz..ha tényleg a barátaid, veled örülnek majd...ha meg nem dönt el ki a fontosabb...te és az a fiú, vagy ők...
Köszii(:
egy barátnőm van úgy látszik:(
Mindeki más megsértödött h h lehettem ekkora bunkó:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!