Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy már nem kell? Tipikus hülye nő vagyok ?

Figyelt kérdés
Kavarok valakivel pár hete, nagyon szenvedélyes volt. Megőrultem az illatatol az érintésetol a csokjatol. Aztán belem szeretett és elkezdett tapadni, ugyanúgy akar viselkedni mint én mintha eltűnt volna a személyisége ami megtetszett. Eltűnt az a kezdeti lángolás teljesen ez miatt. Nagyon csalódott és dühös vagyok és nem tudom hogyan tovább . Fejben úgy érzem hogy menekülni kellene amíg nem késő és lezárni ezt közben sajnálom az egészet és rosszul vagyok magamtól . Kezdtem megszeretni de ez a tapadása kikeszitett . Hogyan tovább?

#Sose leszek boldog
2022. ápr. 17. 23:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

#10 Ja, ez az emberek 99%ára igaz, de egészen konkrétan valami nem klikkel rendesen azoknak a fejében, aki pár hét után úgy ráakaszkodnak a másikra, mintha 1 éve ismernék egymást. Ilyet vagy a krónikus szüzek, vagy a személyiségzavarosak csinálnak. Őszinte szeretetre vágyni nem annyi, hogy egy pillanat alatt a megszállottja leszel annak, akivel egy kicsit is jól érzed magad.

Ennyi idő alatt még csak meg sem tudsz ismerni valakit a felszínnél mélyebbben; hát hagyjuk már a szeretetrr való vágyat....

Szerencsétlen kérdezőt itt elemezgetitek a blikkes pszichológia ismeretetekkel, de nem ő a fura ebben a helyzetben. Az meg, hogy senki sem érzi hogy mi a baj a férfi viselkedésével, aggasztó.

2022. ápr. 18. 11:00
 12/17 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha neked ez sok, akkor nem vagy szerelmes szerintem.

Innentől meg tisztáznod kéne vele, ki mit akar a másiktól. Lehet, hogy ő beléd habarodott és gyűrűn agyal, te meg messze nem ezt érzed, van ilyen. Velem is előfordult nőként, tetszett az illető, szerettem vele lenni, igényeltem a társaságát,ő meg közben az exének könyörgött, akit amúgy szidott.

Kommunikáljatok!!!...

2022. ápr. 18. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
11. Igaz, hogy a kérdező pontosan egy sort sem írt arról, hogy ő pontosan mit él meg ráakaszkodásként. Lehet hogy ő valami tök normális dolgot él meg ráakaszkodásként, mert neki vannak kötődési problémái. Nem válaszolt azóta sajnos semmit, hogy kiderülhessen mi a helyzet.
2022. ápr. 18. 11:25
 14/17 A kérdező kommentje:
Sajnos pont ugyanazok a dolgok járnak a fejemben, amit ti is írtatok. Nem tudom hogy velem van e a baj vagy csak hagyni kellene ezt. A ragaszkodás semmi extra gyakran keres ha megmondom neki hogy dolgom van nem zaklat meg semmi ilyen . Nem tudom megérteni hogy akiért ennyire oda vagyok hirtelen hogy csaphat át undorba és menekülési kényszerbe nálam. Nem tudom elhinni egyszerűen hogy ilyen létezik. Régen se volt soha egészséges kapcsolatom de azt érzem hogy valami nagyon nem oké velem .
2022. ápr. 18. 22:33
 15/17 anonim ***** válasza:
De miért nem vele beszéled ezt meg, hogy valami megváltozott benned? Ha régen sem volt normális kapcsolatod, valamikor változtatnod kell, nem mindig menekülhetsz.
2022. ápr. 18. 22:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Azért, mert egy jószívű kedves embert bántok meg azzal hogy percenként változik a véleményem arról hogy vele akarok e lenni vagy sem . Nem esne jól senkinek ez amit én csinálok, de nem direkt szórakozok. Szerintem erről nem ő tehet, hogy fejben valami nem oké nálam . Nagyon sajnálnám ha véget kellene ennek vetnem, mert eddig iszonyatosan jó volt vele. Viszont félek hogy magamat csapom be. Nem tudom eldönteni mi van és kikészít. Most is hiányzik, de a fejemben azt hallom hogy : szabadulj meg tőle . :(
2022. ápr. 18. 23:31
 17/17 anonim ***** válasza:
15ös vagyok. Hasonló helyzetben voltam, mint esetedben a másik fél. Sokkal jobban megbántott, hogy úgy lökött el magától, hogy egy szavat nem tudott mondani, hogy mi a problémája. Tudtam, hogy valami gond van, de egyszer csak végleg nem akart talákozni. Ha megbeszéli nyíltan, ha nem is kapcsolatként, de barátként bármikor támogattam volna.
2022. ápr. 18. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!