Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem túl jóképű, nem is az a tipikus férfiideál küllemű fiatal pasi hogyan keltheti fel a nők figyelmét? Néha úgy érzem nem is igazán vesznek észre vagy nem vesznek rólam tudomást.
Figyelt kérdés
2013. aug. 18. 11:30
1/13 anonim válasza:
Vegyél BMW X5-öst, akkor garantálom, hogy felfigyelnek rád még ha fejed sincs.
2/13 anonim válasza:
Keress egy olyan csajszit, akire ugyanazok vonatkoznak, mint rád: nem túl jóképű, átlagos csaj
3/13 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, ami a kérdezőt! Ugyanebben a cipőben járok, engem se vesz észre egy lány sem, az ÁTLAGOS csajok sem!!...
4/13 anonim válasza:
Küldj képet privátban. Női szemmel minden más ;)
5/13 anonim válasza:
"Női szemmel minden más"
Na ja minden sokkal rosszabb :D A nők és a (férfiakkal szembeni) tolerancia az három. Magukkal szemben persze teljes tolerancia van, de ilyenkor... Az előző válaszoló is csak azért akarja a képed, hogy röhöghessen + feltehesse napisz**-ra.
7/13 anonim válasza:
5# elmész te a jó büdös p.csába... menjél kezdj magaddal valamit, ejts teherbe egy libát, de ne itt ugass! Bunkó...
8/13 anonim válasza:
Na itt a nagy "női tolerancia" :D
Amúgy meg nem kell besértődni, hogy lelepleztem a terved.
9/13 Hanariko válasza:
Miért kell azt hinni, hogy azért kért képest, mert röhögni akar, nem napiszarra fölrakni? Talán magadból indulsz ki?
A nem túl jó képű amúgy sem egyenlő a ronda, ocsmány kinézettel, amin "röhögni lehetne".
És női szemmel valóban más. Ha egy csaj kérdezné hogy: Miért nem vesznek észre a pasik? Pedig nem vagyok ronda?
Akkor a pasik is egyből képet kérnek nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!