Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért érzem azt hogy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt hogy már nem kell? Tipikus hülye nő vagyok ?

Figyelt kérdés
Kavarok valakivel pár hete, nagyon szenvedélyes volt. Megőrultem az illatatol az érintésetol a csokjatol. Aztán belem szeretett és elkezdett tapadni, ugyanúgy akar viselkedni mint én mintha eltűnt volna a személyisége ami megtetszett. Eltűnt az a kezdeti lángolás teljesen ez miatt. Nagyon csalódott és dühös vagyok és nem tudom hogyan tovább . Fejben úgy érzem hogy menekülni kellene amíg nem késő és lezárni ezt közben sajnálom az egészet és rosszul vagyok magamtól . Kezdtem megszeretni de ez a tapadása kikeszitett . Hogyan tovább?

#Sose leszek boldog
2022. ápr. 17. 23:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Én mindenféleképpen megpróbálnék adni egy esélyt annak a lehetőségnek, hogy megbeszéljétek, hogy mi zavar téged, ha már kezdted megszeretni.

F

2022. ápr. 17. 23:58
 2/17 anonim ***** válasza:
48%
mit jelent az hogy kavarás? lepippantottad?
2022. ápr. 17. 23:59
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Nem, te valami kötődési zavaros/fóbiás muff vagy.
2022. ápr. 18. 00:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem beszélitek egymással meg, kinek mennyire szoros kapcsolat, mennyi idő fér bele, akkor csak veszekedés lesz belőle. Emiatt zárult egy ismerkedés már egy hónapja. Közeledni akartam, ő meg a randikat mondogatta le, meg az agyamat húzta. Pedig én konkrétan megmondtam neki, hogy ha azt szeretné, azt sem bánom, ha nem egy párkapcsolat a cél, de még a találkozgatás is sok volt neki. Ne pattintsdd le csak azért mert félsz, vagy csak megszoktad, hogy egyedül vagy. A # meg felejtsdd el, mert ha így állsz, hozzá a dolgokhoz, akkor csak bevonzod az önsajnáltatásoddal. És kérlek ne értsdd félre, ez nem a mostani kérdésfeltevésre vonatkozik, hogy önsajnáltatás lenne, hanem arra, hogy ha te épp áldozat szerepében vagy,sokszor fel sem tűnik, hogy csak sorra mennek el előtted a lehetőségek, mert te nem akarod meglátni, hogy jó is lehet neked.
2022. ápr. 18. 01:00
 5/17 anonim ***** válasza:
73%

Ezek itt nem értik, mert soha életükben nem érezték egy nő érintését, de ja, kib...szottul visszataszító tud lenni, amikor valaki a teljes lényével rádfolyik.

Kb mindenkiben aki megtapasztalta az ilyet, taszítást vált ki, nem te vagy az egyetlen.

Angolul ezeket hívják "clinger"nek.

Sokat nem tudsz tenni, a kapcsolat kezdeti ideje a lángolásról szól, márpedig ha ez elmúlt, akkor nincs is nagyon mire építeni a folytatást.

De ha akarod, akkor próbálkozz vele, ameddig akarsz. Nem kifejezetten rossz ez a tapadós tulajdonság, csak... kiabrandito.

2022. ápr. 18. 02:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan tovább?

Beszéld meg vele, hogy mi kezdett el téged zavarni és csak a válaszától függően dönts a továbbiakról. Kommunikáció nélkül ne dönts hirtelen felindulásból, mert akkor mindig benned lesz, hogy mi lett volna ha....

2022. ápr. 18. 06:14
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
Kötődési problémáid vannak, első sorban a gyerekkorodból, apáddal való kapcsolatodból, szüleid egymással való kapcsolatából adódóan. Amikor valaki a teljes lényével akarna feléd őszintén szeretettel fordulni és kitárulkozni, te ettől menekülsz mert ez nem tudod milyen, nem láttad ezt otthon se a szüleid közt, vagy az apáddal való viszonyodban. Megijedsz ettől, idegen ez számodra, esetleg tudat alatt attól félsz túlságosan megnyílsz aztán elhagynak/csalódsz.
2022. ápr. 18. 07:50
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az van, amit a 7. írt, vagy tényleg annyira megváltozott a csávó, hogy irritáló lett a ragaszkodása, ilyen is van. Nem mindenki szereti, ha nagyon csüngenek rajta. Próbáld eldönteni, hogy melyik helyzet lehetséges.
2022. ápr. 18. 09:27
 9/17 anonim ***** válasza:
#7 Pár hete ismerik egymást.... Pszicho dolog 1 hónap után "teljes lényeddel rácsüngni valakire".
2022. ápr. 18. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
9. A másik emberi szeretetre is vágyik, nem csak kavarás, szenvedély, szex volt a fejében.
2022. ápr. 18. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!