Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan közelítsek meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közelítsek meg egy konzervatív férfit?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi, de elég konzervatív. Nem az a típus, aki csak úgy flörtöl a nőkkel. Van 1-2 jel, ami alapján látom, hogy a szimpátia az megvan. Szeretném a tudtára adni, hogy tetszik nekem, de nem tudom hogyan lépjem meg. Nem szeretnék nyomulós lenni, elijeszteni. Tényleg rendkívül konzervatív.

30 éves, én 23

2022. ápr. 15. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Küldj neki meztelen képet , de konzervatîvan
2022. ápr. 15. 15:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha konzervatív, akkor vegyél neki konzerveket. Mi ebben a bonyolult?
2022. ápr. 15. 15:31
 3/6 anonim ***** válasza:
40%
Egy konzervnyitóval
2022. ápr. 15. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kid ő neked? Munkatársad? Honnan ismered? Hol szoktál vele találkozni? Mennyire vagytok jóban és mennyire vagytok beszélőviszonyban? Ezeket tudva könnyebb lenne válaszolni.
2022. ápr. 15. 15:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Munkatársam. Munkám által ismertem meg. Tehát csak munkahelyen látjuk egymást és ott sem minden nap. Heti 1x-2x.

Szoktunk beszélni, de ritkán. Ennek azaz oka, hogy nincs lehetőségünk beszélni. Mindig siet, sok dolga van

2022. ápr. 15. 16:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Az én férjem is konzervatívnak számít mai mércével, mert soha nem akart minden lukat betömni, csak mert megtehetné. Emberi lényként tekintett mindig a nőkre, akikkel megismerkedik, eldönti, hogy szeretne-e további ismeretséget, vagy nem. Mivel így gondolkodik, nem kellett soha megközelíteni. Ő, és szerintem a hasonló típusú férfiak (tehát férfiak a szó eredeti jelentésében) nem díjazzák a megközelítést a nők részéről. Az ilyen "adom a jeleket" dolog őt marhára idegesítette, hogy megpróbálják (leplezetten) felszedni. Majd ő megközelíti a nőt. Megfelelő érzelmi intelligenciával bíró, valóban konzervatív férfi el tudja dönteni a szokásos társas viselkedésből, hogy szabad-e a pálya. Ha csak mai értelemben a "balfasz" szinonímájaként érted a konzervatívot, akkor meg tökmindegy, úgysem veszi a lapot.
2022. ápr. 18. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!