Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelembe esni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelembe esni?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom ami több, mint fél évig tartott, de nem tudtam beleszeretni.

Azelőtt se voltam szerelmes soha, elkellene fogadnom , hogy egyedül leszek életem végéig, mások ebben a korban már gyereket vállalnak.

26/N

2022. ápr. 8. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

Mondjuk itt a gyakorin még nekem sem sikerült szerelembe esnem.

Szerintem túlságosan rágörcsölsz erre a gyerek dologra. Miért lennél egyedül életed végéig?

2022. ápr. 8. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem vagy az a szerelmes típus vagy csak nem találkoztál még azzal a férfival akibe bele tudnál szeretni.

Ettől még nem kell lehúznod a rolót, fiatal vagy még hozzá bőven jöhet még :)

Rossz volt a kapcsolat attól, hogy nem voltál fülig szerelmes?

2022. ápr. 8. 11:05
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg összetalálkozol a nagy Ő-vel hidd el érezni fogod!

Lesz ilyen !És ha nem foglalt még szerencsés is vagy!!!!

2022. ápr. 8. 11:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Kezet foghattunk volna tavaly...

Volt barátom, figyelj kb tökéletes volt. Figyelmes, odaadò, jò hallgatòság, minden amit csak kívánhatsz.

2 baj volt csupán. 1)nem volt jó a szex 2)nem voltam szerelmes. Sehogy sem ment egyik sem

Kicsit talán már görcsösen is akartam. Én is arra gondoltam, h az osztálytársaimnak esküvője van, gyereke születik, én meg itt ülök ès még a szexet se èlvezem?

Biztos velem van a baj, nekem sosem lesz gyerekem, egyedül fogok megöregedni, ha szakítok vele...stb

Sőt, azt a tanácsot kaptam, hogy döntsem el, hogy jó fèrjet vagy nagyobb szívdobogàst akarok-e

Vègül csak szakìtottam ès nem kellett megbànnom!

Most tudom, hogy igazàn fülig szerelmes vagyok :)

Te se keseredj el kèrlek! Jönni fog valaki, aki majd megdobogtatja a szívedet! Neked talán kicsit kèsőbb, de talán annál elsöprőbb lesz :)

27N

2022. ápr. 8. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Én sem tudok alapvetően.🥂

21/L

2022. ápr. 8. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 36 éves koromban jött az első szerelem. Az nem jön parancsszóra, a sors hozza (vagy nem). Ha valaki nagyon akarja, akkor nem hozza.
2022. ápr. 9. 12:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Sosem kerestem a szerelmet, elvagyok egyedül is. 🙂
2022. ápr. 9. 19:17
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Mert még nem találkoztál olyan pasival, akit erre érdemesnek találnál. És ahogy látom,, nem is keresed.
2022. ápr. 12. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!