Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdemlem meg hogy szerelemben lehessen részem?
Figyelt kérdés
Nagyon örülnék annak ha lenne barátnőm és őszintén szeretne.
De eddig csak csalódás ért, semmibe vesznek a lányok. Én megszeretem őket, ők meg más fiúkkal jönnek össze, ilyenkor mindig úgy érzem hogy kevés vagyok a nőknek.
Most is egy olyan lány akarna találkozni aki egyszer már semmibe vett, de egy ilyenből milyen szerelem lehet? Nem tudom miért nem érdemlem meg hogy szeressenek, főleg hogy már nem vagyok tini és miért kell ennyi ideig ettől szenvednem.
2022. márc. 14. 08:01
1/3 anonim válasza:
Mert egy rinyáló majom vagy, aki képes itt, a GYK-n idegeneknek hisztizni. Akkor milyen lehetsz a való életben?
2/3 anonim válasza:
Csak a szokásos sablonszöveggel tudok neked szolgálni, hogy kezdj el edzeni, fejleszd önmagad, javíts a külsődön. Tereld el a figyelmed a nőkről, keress több pénzt és találj valami nagyon jó hobbit magadnak, amit tényleg szeretsz csinálni. Tudom, hogy ez klisés sablonduma, de hidd el nekem, ha ezeket megteszed, akkor garantálom neked, hogy 1000-szer sikeresebb leszel a nőknél. És ami fontosabb, a saját életedet is jobbá teszed ezekkel.
3/3 anonim válasza:
Csatlakozom 1eshez. Szedd össze magad, tanulj egy kis önismeretet, tedd rendbe az egódat, aztán kezd előlről a keresést. Pozitívan indulj neki, így eleve el van b...va minden amihez hozzáfogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!