Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy férfi simán barátkozni akar, vagy szerelembe kezd esni?

Figyelt kérdés

én nem tudok kiigazodni a férfiakon, és már belefáradtam, hogy próbálom megfejteni a viselkedésüket! illetve folyamatosan van bennem egy balsejtelem, hogy valami rosszul dekódolok, félreértek...

adott egy férfiember, munkakapcsolatnak indult. neki van felesége vagy élettársa, nem tudom pontosan, de több mint 10 éve van vkije.

nem szeret beszélni a magánéletéről.

velem kedves, figyelmes, ritkán találkozunk, mert máshol élünk, és már máshol dolgozom.

tehát interneten át tudunk kapcsolatban maradni.

nem tudom, hogy vajon a nője tud-e rólam, hogy még mindig tartjuk a kapcsolatot.

néha a férfinak vannak olyan elszólásai, amik azt sejtetik, mintha többet érezne, máskor meg teljesen baráti.

miután eljöttem onnan, ő kérte, h. maradjunk kapcsolatban, megadta a privát mail címét addig munkahelyit használtuk.

arra gondolok, minek barátkoznak velem, ha ott a nője, persze ez nem zárja ki, h. legyenek barátai, de akkor is.

nyilván semmibe nem mennék bele így, h. foglalt, és azt érzékelem, h. hűséges akar maradni és ő sem.

mi nem beszéltünk soha érzésekről, ezt csak úgy érzi az ember lánya, h. talán ez nem csak a sima barátkozásról szól...

azt sem tudom, család mellett hogy volt és van mindig annyi ideje nekem irkálni...

2022. febr. 19. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
ugyan kérlek, annyira átlátszó.. fantáziál rólad, nyilván meg is dugna, máskülönben nem fantáziálna, csak ugye feleség stb, majd x idő mulva ha már annyira bensőséges és izgi lesz az irkálás h rendszeresen szexchateltek, aztán talin annyira izzani fog a levegő meg ott lesz a nem szabad ízfokozónak h dugtok egyet, aztán még párszor összejártok, te nem birod elviselni h a feleség fontosabb mint te, boritod a bilit aztán lesz ami lesz. szivesen
2022. febr. 19. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem értem, miből gondolod, hogy a férfi fantáziál kérdezőről?

2022. febr. 19. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
néha a férfinak vannak olyan elszólásai, amik azt sejtetik, mintha többet érezne, máskor meg teljesen baráti.
2022. febr. 19. 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem, a bekopizott mondatból mi enged neked arra következtetni, hogy a férfi fantáziál is kérdezőről?

2022. febr. 19. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
az h ennyire ostoba vagy nem az én bajom
2022. febr. 19. 19:53
 6/9 A kérdező kommentje:
5-ös én sem értem, nemcsak más...
2022. febr. 19. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:
akk mindketten ostobák vagytok, szintén nem az én bajom
2022. febr. 19. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy ingerültségedben mindenkit leostobázol, mivel nem tudsz választ adni a kérdésemre, hogy miből gondolod, hogy a férfi fantáziál kérdezőről.

2022. febr. 19. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:

8

“néha a férfinak vannak olyan elszólásai, amik azt sejtetik, mintha többet érezne”

Plusz kapcsolatot tart vele.

Kérdező, egy numrea erejéig a lehetőséget fenn akarja tartani. A többi csacsiság! Engedd el.

2022. febr. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!