Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem tudok szerelembe esni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok szerelembe esni ?

Figyelt kérdés

25éves vagyok férfi. Volt egy kapcsolatom amiben született egy gyerekem. Külön mentünk és 3éve én azóta igaz hogy nehezen de össze szedtem magam!Van munkahelyem újra van magánéletem és járunk a haverokkal szórakozni és minden rendben van!

Viszont a próbléma az hogy rengeteg lánnyal voltam azóta de valamiért egy sem tud meg fogni engem.

Valahogy nem érdekel senki és nem birok szerelembe esni! Hiába érzem az önfeledt érzést ami bolodggá tesz de még sem dog meg senki.

Nem vagyok asszexuális sem pedig meleg!

Mitől lehet ez? Mostmár sosem fogok újra szerelmes lenni fiatalon?

2022. febr. 21. 18:30
 1/2 anonim ***** válasza:
még nem jött el az igazi.
2022. febr. 21. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel, de nem vagyok rástresszelve ennyire.
2022. febr. 21. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!