Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ami a reménytelen szerelemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami a reménytelen szerelemből születhet, az lehet nagyon érdekes is?

Figyelt kérdés

“Kívülről a szerelem béna, suta, nevetséges, és a reménytelen szerelmes a világ bolondja. De ami a reménytelen szerelemből születhet, az lehet nagyon érdekes is.“ Karafiáth Orsolya

De mi az a nagyon érdekes??? Milyen érdekes születhet belőle?

Szerintetek?

Nem csak totális összeomlás lehet a vége? Mi jó születhet belőle?

Ez engem nagyon érdekelne.

2022. márc. 26. 09:32
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

“A fény harcosa számára nem létezik olyan, hogy reménytelen szerelem. Nem félemlíti meg a hallgatás, a közömbösség vagy a visszautasítás. Tudja, hogy az emberek fagyos álarca mögött forró szív dobog.”

Paulo Coelho

Ezt hogy kell erteni?.... Ez a zaklatas! Vagy megsem???

2022. márc. 26. 09:39
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

Két féle "idézetes" lány létezik:

Az egyik aki tudja értelmezni azokat. És a másik, aki nem.

2022. márc. 26. 09:53
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Nezz romantikus filmeket.

A pasi megtesz mindent, a nő kerulgeti elutasitja, a pasi kezére játszanak a veletlenek is, es a végén könnyezős szerelem lett

Vqgy pl a randiguru ahol vmi bombanőt megkapott a dagi mulya srác

2022. márc. 26. 09:57
 4/23 A kérdező kommentje:
Aha...
2022. márc. 26. 10:04
 5/23 A kérdező kommentje:
3-as, lehet...
2022. márc. 26. 10:06
 6/23 anonim ***** válasza:

Az élet is ilyen.

Nem akarom elmesélni pl az en sztorim mert hosszu.

Nem éltem meg zaklatasnak azt higy pl rámszállt egy srác, mert alapbol tetszett es imádtam de olyan szintű bizalmi problémáim voltak vele csak ránézésre is hogy folyamat elutasitottam. Soha az életben nem gondoltam volnq azt hogy képes lesz azt elérni hogy bízzam benne es adjak esélyt. Saját magamrol sem hittem azt el higy valaha is képes lesz belőlelm bizalmat kicsiholni.

A srác nekem a lehetetlent bizonyította be. És saját magamat cáfoltam meg.

Ilyen talán az eletben nagyin sokaknak mégcsak nem is létezik hogy a saját akaratát képes egy másik ember megváltoztatni.

2022. márc. 26. 10:08
 7/23 A kérdező kommentje:
Ertem.
2022. márc. 26. 10:09
 8/23 anonim ***** válasza:
A filmek nem állnak messze a valoságtol. Hiába filmek. Az élet annál még nagyobbat képes produkalni is.
2022. márc. 26. 10:10
 9/23 A kérdező kommentje:
Ergo pl. a zaklatas lehet sikeres is? Lehet jo vege?...🤔
2022. márc. 26. 10:12
 10/23 A kérdező kommentje:

8-as, tudom.🙂

De nagyon orulok, hogy irod ezt...

Jo olvasni.

2022. márc. 26. 10:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!