Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tereljem el egy olyan fiúról a gondolataimat, akit én nem érdeklek olyan mértékben, mint ő engem?
Figyelt kérdés
A megoldás az is lehetne, hogy nem beszélünk egymással. De ehhez képest mi barátok vagyunk, viszont néha kicsit barátságot kimerítően viselkedik.
Nekem az esik rosszul hogy bepróbálkozik nálam de valójában nem komolyak a szándékai.
Próbaltam nem keresni, de ő mindig keres.
2022. ápr. 6. 18:09
1/3 anonim válasza:
Nem értem az ilyen állandó kérdéseket... Honnan tudod a valódi szándékait? Ő mondta ki konkrétan? Vagy te nem akarod elhinni neki, hogy komolyak is lehetnek a szándékai. Valamint ő honnan tudhatná nálad mi lép túl a barátság határain? Azt sem árthat vele konkretizálni.
2/3 anonim válasza:
Ignoráld. Máskülönben nem tudod kiverni a fejedből.
3/3 anonim válasza:
Keres téged, neked pedig fontos. Tisztázni kéne a dolgokat, hogy mit is akartok egymástól, merre tart a kapcsolat. Sokkal jobb, mint kitalálni egymás gondolatait és következetlenül túlreagálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!