Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélküli párkapcsolatban vagyok!mit tegyek?nagyon magamra maradtam a gondolataimmal.

A szakítás mindenkinek nehéz, ha az ember normális értékrendű, valakinek fájni fog. Ahhoz egy kapcsolatnak nagyon el kell mérgesedni, vagy éppen kihűlni, hogy ez megkönnyebülés legyen mindenkinek.
Legyél őszinte hozzá ennyit megérdemel, azt viszont nem, hogy kvázi feláldozd magad, mert őt a szakítás megviselné. Mondd meg neki, hogy megpróbáltad, de nem alakultak ki mély érzelmek, nem vagy szerelmes belé, és nem akarod tovább vesztegetni mindkettőtök idejét, mert ebből hosszú távon nem lesz semmi. 19 évesek vagytok, még lesz több kapcsolatotok, mire megállapodtok, az élet ilyen, fájni fog, de idővel elmúlik.

6/7 A kérdező kommentjére:
"Tulajdonképpen azzal gyakorolt rám nyomást,hogy túl hirtelen tett mindent,úgy képzeljétek el mintha megfogta volna a kezem es elkezdett volna velem rohanni,nekem pislantani sem volt időm,aztán azon kaptam magam,hogy együtt vagyunk.Nem kérdezte meg hogy leszek-e a barátnője,pusztán elkezdett annak nevezni a barátai előtt,már nekem is mondta,a szüleinek mesélt rólam stb és már túl kellemetlen lett volna vallomást tenni:("
Ha nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban! Akkor beszélj a fiúval és lépj ki ebből, hiszen a kíváncsiság vezérelt, nem a szerelem, azzal meg ne törődj, hogy mit szólnak az ismerősök, a fiú barátai, a családja! Hiszen olyan volt az egész, mintha vett volna egy barátnőt, annál Te többet érsz. minthogy feletted döntsenek! Nem mondom, hogy a fiú rosszat akart, de rosszul kezdte, ezzel ha benne maradsz egy ilyen kapcsolatban, akkor csak a tévedésében erősíted! Ha nem érzed jól magad, senki nem kényszeríthet semmivel, hogy benne maradjál, pláne nincs vonzalom a részedről! Így egy olyan párkapcsolattól zárod el magad amely boldoggá tehet! 45 éves FF vagyok, ez nem női tanács!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!