Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek! Hogyan szoktátok fiúk/férfiak a lány/nő tudatára adni hogy kedvelitek, bejön? Miket szoktatok mondani/csinálni főleg így az ismerkedős szakaszban?
12.válaszolónak
Az esetek többségében veszik a poénba csomagolt bókot!
Jó oke értem én, de betegséghez hasonlítani sértés. Hol a nőiesség és az igazi nő tisztelése ha elakarod kapni mint a koronavírust?
Én megsértődnék ha egy betegséghez hasonlítanának.
És a tüneteid eláll a szavad, a gyönyörű látványtól levegő után kapkodsz, mert olyan gyönyörű, feltűnő torok köszörülésbe kezdesz hátha felfigyel rád a vírus hölgy, eltompul az érzékszerveid közül az orrod a nő illatától és kevésbé iztelen a kakaós csiga, mert inkább bámulnád? Lázba hoz a jelenléte, rád jön a hasmars mert ugy izgulsz hogy mit mondj neki? Brr. Én nem szeretnék ilyet okozni senkinek. Ez inkább sértő mint vicces. Vagy mégis hogy képzelted az elkapást? Megkergeted es elkapod es olelgeted? Mert az mas mint a szovegtartalom amit te szoktal mondani ha a koronavirushoz hasonlitod a nőz. Meséld már el? Mert szerintem bele se gondoltál mélyebben hogy ezt a mondatkát amit viccesnek tartasz hogy kell érteni? 😄
12-es válaszoló vagyok.
* a nőt.
Bocsánat tipoztam, de tolem nőzhetsz is. 😄
16. válaszolónak
Nem gondolom komolyan, ez az eberek többségének lejön!
Egyébként az "elkapnálak" részén van a hangsúly.
Kiforgatva tényleg elég undorító, de mentségemre szóljon hogy te kombináltad túl!
19-es én csak értelmeztem. De ok legyen mentsegedre szolva. Ertem en hogy erted de ertelmezve mar masabb.
Nezd meg a Ramona es Beezus című filmet. 😄 Ott cuki hogy azt mondja a nagynéni az unokahugának, hogy ne engedje kifogni. A kislány komolyan veszi. 😄
Mármint szimbolikusan a horgaszathoz hasonlitotta a dolgot. Nos a kislany mindent meg tesz tenyleg cukin, hogy a nagynenit ne fogja ki a bácsi mint egy pontyocskát. De a cuki védelmező dolgokbol bizony megdöbbentő atvaltozasok lesznek idonkent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!