Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mit szoktatok mondani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit szoktatok mondani mikor szerelmet vallatok egy lánynak?

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és tényleg érdekelne ilyenkor mit mondatok. Eddig mindenkivel csak úgy összejöttem, váratlanul még senki nem mondta el, hogy szeret. Aztán persze kapcsolatban már mondták, de az még sem olyan mint amikor valaki bevallja az érzéseit.
2022. márc. 15. 20:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
"Ha az embernek az égvilágon semmi dolga, és olyan a természete, mint az enyém, nem nézhet naphosszat egy ilyen gyönyörű nőt anélkül, hogy belé ne bolondulna.” (Giacomo Casanova)
2022. márc. 15. 20:09
 2/12 A kérdező kommentje:
aha.. valami életszerűbb esetleg?
2022. márc. 15. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
23%

"aha.. valami életszerűbb esetleg?"

Az átlag pasi béna, semmitmondó szövegei. Abból van egy tucat, mert a nyomorultaknak nincs hozzá elég retorikai érzéke, hogy élvezhető legyen.

2022. márc. 15. 20:14
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

A férfiak abba szeretnek bele amit látnak, a nők abba amit hallanak. Ezért festik magukat a csajok, és ezért hazudnak a férfiak!

60+ évesként előfordul hogy méltatom egy 18-20 év körüli Hölgy (és idősebbekét is) szépségét, és azt a bájt ahogy cseveg velem. Bocsánatot is kérek érte, hogy idős létemre bókolok. De azt kapom, hogy olyan jól esik, mert a fiatal srácoktól nem kapnak ilyet.

Tudom hogy nem minden fiatal érzéketlen, de jó lenne egy kicsit a nők tiszteletét, újra felébreszteni a férfiakban!

2022. márc. 15. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

“Megyünk baszni?”

21/L

2022. márc. 15. 20:27
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
4 Én azt tapasztalom, hogy a lányok rosszul vannak a bókoktól.
2022. márc. 15. 20:29
 7/12 anonim válasza:
100%
Szeretlek
2022. márc. 15. 20:43
 8/12 anonim ***** válasza:

VICC!!

Hasonlóan kell elképzelni mint amikor egy lány sóhajtozik a fiúnak!

-Drágám! Te vagy az első férfi az életemben!

-Elhiszem életem!

-És Te vagy az első aki el is hiszi!

Nem esik nehezedre annak szépet mondani, akit igazán szeretsz!

2022. márc. 15. 20:48
 9/12 anonim ***** válasza:
5: szomorú, ha ezt hallod..
2022. márc. 15. 22:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Vicc volt.😉
2022. márc. 15. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!