Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 közti Hölgyek! Maguknak mit kell mondani, hogy szerelmeskedni akarjanak?
Mire dobódik le a ruha?
Korral!
Nálam a szex mindig is a komoly párkapcsolat része volt, így a szavak semmit sem érnek önmagukban.
25/L
nem kell semmi különleges duma, nem ezen múlik.
ha olyan a személyisége, külseje, hogy megtetszik és érzem rajta, hogy valóban kapcsolatot akar, akkor lesz szex.
de nincs semmi hülye pár szavas recept rá
Kezd azzal hogy normális vagy és nem bugyit lehullajtani akarsz, hanem normálisan kommunikálni, udvarolni, szimpátiát, bizalmat ébreszteni. A nálam okosabbak szerint állítólag így működik az ágyhoz vezető út.
Ja meg vannak nők akiknél beválik az is ha azt mondod itt áll a Ferrarim az utcán :D
nem tudom miért kell parodizálni, nekem nem jön be az egyéjszakás, ennyi. ha nem szeretem a másikat, nem élvezem. de ha igen, akkor isteni a szex
ha nem troll a kérdés, akkor szedd össze magad, mert a nők elég nagy része így működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!