Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szoktatok mondani mikor szerelmet vallatok egy lánynak?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és tényleg érdekelne ilyenkor mit mondatok. Eddig mindenkivel csak úgy összejöttem, váratlanul még senki nem mondta el, hogy szeret. Aztán persze kapcsolatban már mondták, de az még sem olyan mint amikor valaki bevallja az érzéseit.2022. márc. 15. 20:07
11/12 anonim válasza:
Semmit amikor csak mondtam utánna elromlott minden ezeknek nem kell ilyeneket mondani csak dugni kell őket
12/12 anonim válasza:
10, Ok :) Pedig már készültem, hogy egy igazi, szép vallomással kompenzáljak, és megmelengessem a szívecskéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!