Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok 17-22 körül, szexeltetek már olyat, amire mindent lehetett mondani, csak azt nem, hogy szeretkezés vagy szerelmeskedés volt?
Figyelt kérdés
Persze idősebbek is válaszolhattok.
S ha igen, milyen volt?
2016. júl. 31. 18:53
1/6 anonim válasza:
Igen volt... Inkább b..szásnak mondanám mert hírtelen elkopott minket a hév. Végülis jó volt mindketten elélveztünk.
2/6 anonim válasza:
Volt.
Életemben nem bsztak meg ugy azota se😂
3/6 A kérdező kommentje:
és ezek olyannal voltak, akivel jártatok, szerelmesek voltatok?
2016. júl. 31. 19:15
4/6 anonim válasza:
Nem. Szexkapcsolat volt köztünk (#2)
5/6 anonim válasza:
Volt igen, azt mondta kérhetek bármit, azt kértem hogy fél órára felejtse el hogy nagyon szeret, óv és véd és lesi minden kívánságom.
Szerencsére el tudta felejteni, na az minden volt csak nem szerelmeskedés. Kb 21 voltam, és pár éve már együtt voltunk.
6/6 anonim válasza:
17 vagyok, a szerelmem 18. Pár hónapja írtam egy szex-bakancslistát, megmutattam neki. Az egyik pont a kikötözés volt, amit nemsokára ki is pipáltunk. soha nem nyalt még úgy, soha nem dugott meg még úgy, utána alíg bírtam járni, de abszolút megérte. Egészen eddig romantikus, összebújós volt az ágyban. Azóta létrehoztunk egy új műfajt, a szeretkezve baszást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!