Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meséljetek! Hogyan szoktátok fiúk/férfiak a lány/nő tudatára adni hogy kedvelitek, bejön? Miket szoktatok mondani/csinálni főleg így az ismerkedős szakaszban?
Nőként írom miket kapok
- vannak akik heccelnek beszolnak csipkelődnek és így indítanak. Mintha próbára tennének hogyan tudok reagálni es abbol mi fog kisülni(a kaocsolatban meg kiderül, olyan szerelmes lett, hogy tűzbe is menne értem)ezután meg bizonygatnak hogy megbizhato rendes az első benyomást le akarják törni
-vannak akik közvetlenek. Már elso alkalommal rengeteget lehet veluk nevetni szinte felszabadíto a társasága, ilyenek gyakorta megkeresnek szemelyes találkozóra invitalnak meg akarnak csókolni és hódítanak, folyamatosan kontaktot tartanak, minden uton gyakorta keresnek, programötleteik vannak, beleszerveznek amibe csak tudnak
- munkahelyen akik pofátlanul szóban vagy testileg azok nyomulnak csak akik házasok vagy kapuzárásosak, es tiszteletlenul szexet akarnak.ez zaklatás molesztálás is egyben. Nem is értem hogy akarnak igy nőt maguknak. Mintha nem értenének a nőkhöz semmit, hogy ezt marhára nem így kéne.
-vannak akik beavatnak az életukbe kapásbol. Egyből visznek haverokhoz vagy bandázni, megmutatják a lakhelyuket sulijukat vagy munkahelyuket, az egész eletuket szinte.
- vannak akik arra utaznak, ha vigasztalni kell, magam alatt vagyok, egybol hivhatom, simán vállalják a lelki szemetes funkciót
- van aki randira kedves gesztusokat nyujtott pl hozott virágot egy kisebb diszkrétet de gyonyorűszépet(ez a mai világban mar kuriozum szerintem..) es volt akinek tetszett a fulbevaloja es vett nekem elso nap olyat hogy egyformánk legyen :)
-volt aki simogatta a kezem a buszon(egyhelyre kapaszkodtunk eleinte véletlen a kezemhez ért és abbol kialakult egyfajta "játék"óvatosan apránként az mindjuk szexuálisan izgatott fel de a srác is kilett tőle de mindkettőnket meglepte az egész mert egyikunk se tudta mi a sz.rt csinal egy vadidegennel a buszon éppen de annyira jó🤣)
- taxisok hasonlók a kollegákhoz, volt aki majdnem elrabolt es nem haza vitt es fogdosta a combom en meg bepánikoltam (14 éves voltam..)
Elsőre ennyi ugrott be
" akik házasok vagy kapuzárásosak, es tiszteletlenul szexet akarnak.ez zaklatás molesztálás is egyben. Nem is értem hogy akarnak igy nőt maguknak. Mintha nem értenének a nőkhöz semmit, hogy ezt marhára nem így kéne."
Sak kiegészíteném gyakorta egy 20 éves a 40 esekhez képest inkább ért profin a nőkhöz. Hihetetlen.
Poén szinten.
Én az utóbbi időben ezzel szoktam húzni a nők agyát. 😉
-Elkapnálak mint a koronavírust!
Meglepő módon van aki komolyan veszi.
Köszönök minden eddigi választ, remélem még jönnek tapasztalatok, meg meséltek még.
Amiatt tettem fel a kérdést mert nagyon tapasztalatlan vagyok. Van egy fiú akivel egy a munkahelyünk, és hát nagyon kedves ha véletlenül összefutunk meló közben. Illetve elkezdett kérdezősködni avval a magyarázattal hogy ritkán lát. Válaszoltam a kérdéseire, amik elég személyesek voltak, kérdezte hogy a barátommal mi van vagyis hogy van e. Elég figyelmes, ami eléggé zavarba ejtő, mert kb mindenki a munkájával van elfoglalva, kivéve ha ebédszünet van. Elkezdett poénkodni, mikor én kérdeztem tőle valamit. Ami mondjuk kicsit zavart, mert tényleg komolyan kérdeztem tőle. Gáz hogy ha már csak rá gondolok a gyomromban van olyan fura(de mégis jó érzés)? Nem mondom hogy külsőre tetszik fixen ezek a dolgok miatt megfogott.
#5 Tipikus munkahelyi közeledési próbálkozás.
Ajánlott olvasmány: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!