Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha az új párodnak annyira nem lennének természettudományos ismeretei, hogy a Föld belső szerkezetéről sem tudna mondani semmit?
2022. márc. 25. 18:18
A kérdező szavazást indított:
Buta ember, csalódtam benne.
Nem lepődöm meg, hiszen nem az esze miatt vagyok vele együtt.
Nem baj: én sem tudom a 9.-es Földrajzot.
Én tudom a 9.-es Földrajzot, de nem zavar, ha ő nem.
37 szavazat
1/17 anonim válasza:
Attól függ. Ha más területeken művelt lenne és a gondolkodásmódja is intelligens, akkor belefér, hogy erre nem emlékszik/nem érdekli a föci. Ha más területeken sem tudna ilyen alap dolgokat, nem hiszem hogy vele lennék, zavarna a hűveletlensége.
2/17 anonim válasza:
Hát az elmúlt 9 évben valahogy a Föld belső szerkezetének témája sosem került szóba köztünk. Na majd most, vacsoránál. Ha rosszul felel, már adom is be a válást. :D
4/17 anonim válasza:
ki nem sz@rja le a Föld rétegeit? Ha valamiért tudnom kellene, akkor ott az internet, vagy aprópénzért felbérelek egy geológust.
5/17 anonim válasza:
Nem érdekel. Én meg töriből vagyok segghülye.
6/17 anonim válasza:
Én visszakérdeznék egy bonyolult matekfeladattal, és amikor csak tátognál, mint hal a vízben, akkor röhögve otthagynálak, hogy edd meg a 9-es föcikönyvedet, nem ez az egyetlen fokmérője az intelligenciának. Nem mellesleg az pont a te intelligenciád hiányosságát mutatja, hogy egyetlen, témaspecifikus kérdés tudásából/nem tudásából ilyen messzemenő következtetéseket vonnál le.
7/17 anonim válasza:
A fősulisok egyetemisták meg nem biztos, hogy átmennének megegyszer egy érettségin.
Ennyit erről.
8/17 anonim válasza:
*Ezt komolyan kipróbálnám, hogy helybol érettségiztetném őket felkészules nelkul 🤣
10/17 FoxtrotLidérc válasza:
Engem a kémia-fizika nem izgat annyira. :))) És? "Redstone-t vágom", amíg a kérdező éppen hevenyészett földrajzórát tart, addig barátnőmmel csinálunk valami érdekesebb programot. 😆😆😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!