Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha az új párodnak annyira nem lennének természettudományos ismeretei, hogy a Föld belső szerkezetéről sem tudna mondani semmit?
Tipikus jól hangzó, de semmirevaló vélemény a tiéd. Ha sejtbiológiáról kérdeztem volna, vagy esetleg arról, hogy az atommag és az elektronfelhő méretbeli különbséggel mi a helyzet, akkor is ilyen választ adtál volna. De nincs kétségem afelől hogy ha más témát hoztam volna del - pl. Nagy Sándor birodalmának széthullása utáni állapotok - akkor is hasonló választ kaptam volna.
Mert szerinted semmi sem lehet az intelligencia fokmérője, amihez az ember tudatlan. Mert szerinted az alapműveltséghez való tudást nem pótolni kell, hanem sunyi módon megkerülni.
De azért az elvárod, hogy ne nézzenek tudatlannak.
"Én visszakérdeznék egy bonyolult matekfeladattal,"
A matematika főtantágy, szóval nem próbálok kibújni alóla. Ha nem tudom megoldani a feladatot, akkor elismerem, de ugyanakkor pótolom is a hiányt.
Egyébként nem kell ide bonyolult matematika feladvány. Az átlag ember már az általános iskolás geometriát sem igazán tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!