Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál hozzá, ha az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha az új párodnak annyira nem lennének természettudományos ismeretei, hogy a Föld belső szerkezetéről sem tudna mondani semmit?

Figyelt kérdés

9. osztályos Földrajz tananyag:

[link]

2022. márc. 25. 18:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Tipikus jól hangzó, de semmirevaló vélemény a tiéd. Ha sejtbiológiáról kérdeztem volna, vagy esetleg arról, hogy az atommag és az elektronfelhő méretbeli különbséggel mi a helyzet, akkor is ilyen választ adtál volna. De nincs kétségem afelől hogy ha más témát hoztam volna del - pl. Nagy Sándor birodalmának széthullása utáni állapotok - akkor is hasonló választ kaptam volna.

Mert szerinted semmi sem lehet az intelligencia fokmérője, amihez az ember tudatlan. Mert szerinted az alapműveltséghez való tudást nem pótolni kell, hanem sunyi módon megkerülni.

De azért az elvárod, hogy ne nézzenek tudatlannak.

"Én visszakérdeznék egy bonyolult matekfeladattal,"

A matematika főtantágy, szóval nem próbálok kibújni alóla. Ha nem tudom megoldani a feladatot, akkor elismerem, de ugyanakkor pótolom is a hiányt.

Egyébként nem kell ide bonyolult matematika feladvány. Az átlag ember már az általános iskolás geometriát sem igazán tudja.

2022. márc. 25. 19:17
 12/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
75%
Jóember! Gyere inkább ki a lexikonok közül: Szépen süt a nap! Csináljatok valami programot! Ne ilyen zs-kategóriás dolgon rugózz! Kabaré...
2022. márc. 25. 19:40
 13/17 anonim ***** válasza:
81%
Te ezekre a kérdésekre vered? Már nem ez az első ilyen. Szerezz inkább csajt
2022. márc. 25. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, neked a Wikipédia lenne a megfelelő új pár, szerintem keress rá, biztos jól kijöttök majd.
2022. márc. 25. 19:55
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Hú, de fárasztó egy ember lehetsz
2022. márc. 25. 20:15
 16/17 Laylah ***** válasza:
100%
Az intelligencia nem azonos a lexikális tudással, azt ugye tudod?
2022. márc. 25. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Fuuu bazzeg hányingerem van azoktól az emberektől, akik arra verik, hogy vizsgáztatják a másikat. Te ilyenkor valamilyen elképesztő fölényt érzel? Azt gondolod egy ember értékét az adja, hogy kilencedikes tananyagot vissza tudja-e böfögni 20-40x évesen? Ne haragudj, de baromira szánalmas vagy. Legyen az embernek józan paraszti esze, tudjon többet a világról persze, mint a mónika show meg a győziii, de az, hogy valamilyen teljesen random fiszemf*szom témáról tartson neked doktori értekezést, amiről valószínűleg hosszú évek óta nem is hallott, hát teljesen nonszensz. Miért éppen a kilencedikes tananyag az intelligencia fokmérője? Valami trauma ért akkor, hogy nem tudod elengedni az általános sulit?
2023. jan. 28. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!