Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek inkább imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek inkább imponáló vagy inkább ijesztő lenne?

Figyelt kérdés

Ha egy srác a tudtotokra adná kerek perec hogy neki ti vagytok az igazi, kívül-belül, a világon titeket szeret(ne) a legjobban, és hogy ha jelenleg foglaltak vagytok, akkor inkább vár, hátha "sorra kerül", és nem ismerkedik senki mással, mert senki más nem érdekli és inkább hal megy egyedül ha veletek nem lehet egy pár. Nektek ez inkább kedves, imponáló gesztus lenne, vagy inkább ijesztő?

Én jelenleg így érzek egy volt osztálytársnőm iránt, halálosan szeretem, bármit megtennék érte (a szó szoros értelmében), és mivel azt mondta van barátja, így inkább várok és reménykedek, de nem tudom elmondjam-e ezt neki, vagy inkább csak bizakodjak és imádkozzak hogy hamarosan felszabadul.

2022. ápr. 3. 00:04
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Ijesztő, nagyon ijesztő.

Ha valaki ezt mondja egy 3 éve tartó kapcsolatban, (kivéve a "várok rád" részt) az érthető. Kicsit nyálas, de van aki szereti a nyálas, filmbe illő vallomásokat, nincs ebben semmi szégyen.

De ez a lány neked gyakorlatilag egy idegen. Ha a semmire ennyire bele vagy zúgva, akkor az probléma.

Mond csak, boldog vagy? Jó az életed? Jó a kapcsolatod a családoddal? Vannak barátaid? Mi a hobbid?

2022. ápr. 3. 07:16
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez ijesztő. Ilyen emberek szokták szakítás után meggyilkolni a barátnőjüket, aztán saját magukat.
2022. ápr. 3. 07:54
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Fú, basszus, ne már. Ez óriási red flag.
2022. ápr. 3. 08:17
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szerelmes ebbe a lányba, nem is ismered.

Végre egyszer egy nő kedves és érdeklődő volt veled, ebbe az érzésbe vagy szerelmes, ezt akarod újra megélni.

Ha holnap másik lány viselkedne így veled, ugyanezt éreznéd.

Próbáld ezt meg tudatosítani magadban.

2022. ápr. 3. 08:21
 25/28 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene hogyha érzek valamit a pasi iránt
2022. ápr. 3. 08:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen hallattán minden épeszű nő menekülne előled.
2022. ápr. 3. 09:08
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Voltak ilyenek. Mind nagyon-nagyon ijesztő élmény volt.
2022. ápr. 3. 09:49
 28/28 anonim ***** válasza:
34%
Nekem tetszene, jól kihasználnám a kis hülyèt.
2022. ápr. 3. 10:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!