Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Nektek inkább imponáló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek inkább imponáló vagy inkább ijesztő lenne?

Figyelt kérdés

Ha egy srác a tudtotokra adná kerek perec hogy neki ti vagytok az igazi, kívül-belül, a világon titeket szeret(ne) a legjobban, és hogy ha jelenleg foglaltak vagytok, akkor inkább vár, hátha "sorra kerül", és nem ismerkedik senki mással, mert senki más nem érdekli és inkább hal megy egyedül ha veletek nem lehet egy pár. Nektek ez inkább kedves, imponáló gesztus lenne, vagy inkább ijesztő?

Én jelenleg így érzek egy volt osztálytársnőm iránt, halálosan szeretem, bármit megtennék érte (a szó szoros értelmében), és mivel azt mondta van barátja, így inkább várok és reménykedek, de nem tudom elmondjam-e ezt neki, vagy inkább csak bizakodjak és imádkozzak hogy hamarosan felszabadul.

2022. ápr. 3. 00:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit beteg.

"Inkább halok meg egyedül, minthogy valaki mással összejöjjek, annyira csak ő kell nekem" - Na ez lenne az a pont, ami után, ha szingli lennék és esetleg addig be is jött a srác, fejvesztve menekülnék. Nem vagyok felelős más ember lelki boldogságáért, szerelmi életéért, pláne úgy, hogy közünk sincs egymáshoz. Ha pedig valaki bűntudatot akarna kelteni bennem a fentiek miatt, akkor soha többet az életben nem akarnám látni.

Kérdező, tanulj meg felelősséget vállalni, ne egy másik személyt terhelj a saját lelki bajaiddal!

2022. ápr. 3. 01:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon messziről kerülnélek ezután
2022. ápr. 3. 01:42
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
9-es Igen, aki már megtervezte, hogy apukája elviszi majd a randira.
2022. ápr. 3. 04:07
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Igen a ragacsoknak pszihomokus kell..

Nekem meg csak az ne olvassam az oldalt ahova csalt.. aztàn nem hitegetett volna rég mindenki élhetné az életét?! De nem .mvagy ez a forditott pszihologiàja?! Hiteget aztàn azt mondja én futok utànna ragacs vagyok..nem kell màs megvàrom stb. Utánna meg nem akar semmit azt mondja ragacs vagyok megölöm majd a szeretetemmel stb.

Vki!! Hogy tiltom ezt meg egy màsik oldalt ahova csalt engem?!

2022. ápr. 3. 04:10
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Elhitette hogy ő a nagy ő jeleket hagyott ő mindent tud rólam igen én nem ismerem én csak ott az akkori oldalàt ismertem làttam..

Számitogépzseni minden tud azt is amit esetleg nem mondanék el..de az a baj vakon is biztam benne..

2022. ápr. 3. 04:13
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha meg elmarad a mi happy endünk akkor meg nem lehetne nem olvasni engem?! Nem belefektetni ennyi energiàt?!csak békénhagyni?!buvárkodjatok legalàbb te élj?!én nem vagyok szàmitogépzseni nem tudok rolad semmit..
2022. ápr. 3. 04:16
 17/28 anonim ***** válasza:
0%

"Becenevet ad nekem a baràtnőjével "

Na Béla ugyanazt àlmodjuk még?

2022. ápr. 3. 04:18
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

Te hitegettél az elejétől kezdve ..edzek fiukkal kedveskedek màsnak is szülinapra de eszembe nem jutott volna belezugni vkibe is!!..

De te vagy a màgus ..te hintesz el dolgokat "a cégbe azt mondtàk megjött a macskàd"

Ja hogy ràmis ersz most..ha anonim irok hogy meleg vagyok is ràmismersz mert te okos vagy :D

2022. ápr. 3. 04:21
 19/28 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem beteg. Keres mást.
2022. ápr. 3. 04:38
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Csak egyszer lettünk volna őszinték hisz mindketten sàrosak vagyunk
2022. ápr. 3. 05:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!