Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek inkább imponáló vagy inkább ijesztő lenne?
Ha egy srác a tudtotokra adná kerek perec hogy neki ti vagytok az igazi, kívül-belül, a világon titeket szeret(ne) a legjobban, és hogy ha jelenleg foglaltak vagytok, akkor inkább vár, hátha "sorra kerül", és nem ismerkedik senki mással, mert senki más nem érdekli és inkább hal megy egyedül ha veletek nem lehet egy pár. Nektek ez inkább kedves, imponáló gesztus lenne, vagy inkább ijesztő?
Én jelenleg így érzek egy volt osztálytársnőm iránt, halálosan szeretem, bármit megtennék érte (a szó szoros értelmében), és mivel azt mondta van barátja, így inkább várok és reménykedek, de nem tudom elmondjam-e ezt neki, vagy inkább csak bizakodjak és imádkozzak hogy hamarosan felszabadul.
Kérlek keress fel egy pszichológust, belefogsz bolondulni ebbe a nőbe. Ez a 626ezredik kerdesed errol….szerintem te sokkal , de sokkal ertekesebb vagy ennel,mint egy ilyen nore pazarold az idodet. Hidd el lesz olyan, aki jon es nem kell majd alkudoznod, mert o neki te fogsz kelleni, es mindenestul teged, csakis teged akar majd. Es pont ezert nem jon ossze ezzel a novel, mert ez nem o…..hidd el. Sokkal jobbat tartogat neked a sors. Hatalmas szived lehet.
Lehet most azt hiszed igazsagtalan az elet, de nem….nem hagyja ,hogy ezt a hatalmas szivet es szeretetet elpazaroljad egy ilyen nore
Aki Téged akar Barátom... nos azt fel fogod ismerni ilyen kérdések nélkül is. Ezen minden fiatal ember atmegy. Es ilyenkor semmilyen vélemény nem fog hatni Rád. Úgyis azt fogod hinni amit Te gondolsz. Szerintem ez így normális.
Viszont ha már kérdezed, sajnos ez off. Jobb ha tovább lépsz. És gondolj bele ebbe: odáig vagy valakiert. De van valaki aki bizonygatja hogy ő az igazi neked. De te csak arra tudsz gondolni akiért odáig vagy. Amint tudnad hogy neked vele kéne foglalkoznod mert bármit megtenne erted... kozben te meg masert. Nos azonnal elutasitanad. Sot. Terhes lenne. Gondold at logikusan. Ebben semmilyen személyes vagy bantas nincs. Ez így működik. Tehát... en nagyon gyorsan elengednem. Picit szenvednek magamban ahogy ilyenkor kell. Es elore néznék. Nehogy nekem belemenj abba hogy magadat lealacsonyitod. A semmiert. Sajnos. Nyers igazság. De meg kell tanulni. Es amikor azzal vagy akivel minden fasza. Nem itt fogsz kerdeseket irogatni hanem orvendezni fogsz es a pillanatot akarod megelni. Engedd el. Legyen tartasod. Nezz elore.
Ijesztő, normális ember nem mond ilyet. Elfogadja a nemet, és igyekszik tovább lépni.
Tudjuk, elmentél az osztálytalálkozóra, és kedves volt veled. 25 éves vagy, sosem érdekelt, évek teltek el, mióta láttad egyáltalán, most meg rá akarod erőszakolni magad, mert váltottatok pár mondatot. Azt is írtad, hogy a megmentőt látod benne, mert depressziós vagy, ez bőven pszichológusért kiált. Hagyd őt, nem mankó, tedd rendbe az életed, ha boldog akarsz lenni, ne a boldogságot keresd, hogy az majd összerak.
Mi az, hogy "egy ilyen nore"?
Talan ismered? A lany szepen mgmondta, hogy VAN valakije! Ez a normalis!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!