Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kellene aggódnom a fiu barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellene aggódnom a fiu barátja miatt?

Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már egy ideje a barátnőmmel.Van egy fiú barátja akivel beszelgét egésznap és sokszor előfordul ha vele vagyok akkor is visszaír neki,vagy éppen a barátnőm ír rá. A fiú a lelki problémait is vele beszéli meg. Eléggé kezd zavarni hogy szinte vele többet beszélget mint velem. A barátnőm mondta semmit nem akarnak egymástól,de én ezek miatt az okok miatt nem vagyok benne biztos. Videokat is ment le róla a barátnőm,de szoktak rólam beszélni. Mit tegyek ilyen helyzetben?
2022. ápr. 2. 23:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen fiubaratom, es az egvilagon semmit nem akarok tole, ha akarnek, akkor vele lennek, ennyi. Abban az esetben, ha a srac nem akarna velem lenni, de en titokban odalennek erte, nem lenne valoszinuleg ennyire laza a kapcsolatunk es szerintem latszodna rajtam, hogy szomoru vagyok emiatt es a baratomra sem tudnek ugy koncentralni. Ha ezt nem veszed eszre a baratnodon, csak annyi, hogy gyakran csevegnek, nem hiszem, hogy barmi tobb lenne a dologban.
2022. ápr. 3. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Aggódni felesleges, mert azzal semmire nem mész. Nekem is volt ilyen fiúbarátom. Én nem akartam tőle mást barátságon kívül. Ő viszont akart. Egy idő után rá akart venni, hogy csaljam meg a barátomat. Pedig neki is volt akkor barátnője. 🤮 Részemről ott véget ért ez a barátság, és nem hiszek többé a férfi-nő barátságban.

Nálunk akkor bukkant fel ez a "lelkitárs", amikor nem volt rendben a párkapcsolatunk. Nem voltak nagy bajok, csak a gondtalan rózsaszínködös tini szerelem átalakult felnőtt párkapcsolattá. Kevesebb időt, kevesebb törődést tudott adni a párom, amit ez a másik fiú pótolt. Persze ez akkor nem volt tudatos. A legjobb, amit tehetsz, hogy törődsz a barátnődre és tiszta szívedből szereted. Bízz benne, hogy a kritikus pillanatban helyesen fog dönteni.

2022. ápr. 3. 06:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak olyan emberrel vagyok együtt, akiben megbízom.

Benned már felmerülnek kérdések, amiket tisztázni kéne.

Lehet és tudsz is benne bízni vagy nem..?!

Hozzáteszem, hogy nekem is van olyan lány barátom, akivel majdnem mindent megbeszélek, szoktunk találkozni is, de nem akar egyikünk sem semmit.

26/F

2022. ápr. 3. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!