Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti ezek után látnátok még esélyt?
Adott egy nő, akivel egy munkahelyen dolgoztok. Évek óta ismeritek egymást, nagyon jó viszonyban vagytok, szexuális együttlét is megvolt. Azt is el tudnátok képzelni, hogy valami komolyabb kialakul köztetek, tulajdonképpen ő az egyetlen nő, aki idáig megmozgatott bennetek valamit, rajta kívül más nem is kellene.
Ő viszont összejön másvalakivel, akitől pár hónap után teherbe esik, viszont a csávó nem sokra rá lelép mellőle, még a terhesség ideje alatt.
Kérdésem az, hogy ezek után el tudnátok-e képzelni, hogy utána mégis együtt lesztek?
Várnátok rá a munkahelyen, hogy visszatérjen a szülési szabadságról és megbocsátanátok neki, hogy akkor nem titeket választott?
Köszi a válaszokat.
Ilyen feltetelek mellett nem.
Kizárt lenne nekem.
De én, én vagyok.
Te meg te.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A kérdés valóban női oldalról lett kiírva, de a félreértések elkerülése végett, nem én vagyok a terhes nő, nem velem történt meg ez az eset, viszont ismerem a szóban forgó személyeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!