Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Pasik, ti ezek után látnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti ezek után látnátok még esélyt?

Figyelt kérdés

Adott egy nő, akivel egy munkahelyen dolgoztok. Évek óta ismeritek egymást, nagyon jó viszonyban vagytok, szexuális együttlét is megvolt. Azt is el tudnátok képzelni, hogy valami komolyabb kialakul köztetek, tulajdonképpen ő az egyetlen nő, aki idáig megmozgatott bennetek valamit, rajta kívül más nem is kellene.

Ő viszont összejön másvalakivel, akitől pár hónap után teherbe esik, viszont a csávó nem sokra rá lelép mellőle, még a terhesség ideje alatt.

Kérdésem az, hogy ezek után el tudnátok-e képzelni, hogy utána mégis együtt lesztek?

Várnátok rá a munkahelyen, hogy visszatérjen a szülési szabadságról és megbocsátanátok neki, hogy akkor nem titeket választott?

Köszi a válaszokat.

2022. ápr. 1. 01:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt szerintem már nem úgy kell tálalni a kérdést, hogy “esélyt”.

Esetleg a nő, ha most meg ezt a férfit akarja “vissza hálózni”.

Bár ha még a szülési szabadság alatt sem ostomolja a férfit minimum üzenetekkel, mármint hogy tartják a kapcsolatot, akkor esélytelen.

Mondjuk speciel személyszerint engem már ott elveszített volna hogy nem engem választott... Persze meggondolhatom magam az érdekünkben, de azért a nőnek is bőven, sokat, és nagyon kell tepernie... Tényleg nagyon kell akarnia, hogy kapcsolat alakuljon ki... Volt esélye, amikor csak bele kellett volna ülnie a jóba... Akkor most az “én gyerekem” , a “mi gyerekünk hordaná a szíve alatt... Most ezt nem szertetném ellene felhasználni, hogy “hibázott” de a döntéseinknek “ára” “következménye” van. Most ezzel nem azt akarom mondani hogy a születendő gyermek egy rossz következmény lenne, csak hát még sem a sajátom, nem a mi közösünk. Ettől persze meg el lehet fogadni, meg minden, meg boldogság, de azért mégis ott van az a de... Na azt kell neked elfeledteted vele(m)...

29/F

2022. ápr. 1. 02:19
 2/14 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Nagyon szigorú leszek. És nagyon kockafejű. 1.) Mindenki úgy cs*szi el az életét ahogy jónak látja (nem a gyermekvállalás, hanem inkább a rossz partnerválasztás miatt), tehát 2.) Én nem akarom elcs*szni, ezért 3.) leépítem az adott lányt, mert ha nem viszonzott a dolog úgy az egész nem érdekel. Nem érem be annyival, hogy a másodlagos, vagy urambocsá sokadlagos megoldás legyek - az is csak szükségből. Plusz ha nem én vagyok az első, és egyetlen, akkor az érzelmi hullámvasút sem érdekel (ahogy a gyermekvállalás sem - akár a saját akár a másé).
2022. ápr. 1. 02:23
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hahhaha.

Nem.

2022. ápr. 1. 02:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A franc se akar Z terv meg szamár lenni. De ha valamilyen rejtélyes oknál fogva mégis belemennék a kapcsolatba, akkor az legfeljebb addig tartana, amíg nem találkozok egy olyan nővel, akinek nem B terv, nem pótlék vagyok, nem nevelteti velem más gyerekét, hanem valóban én kellek neki, aki esetleg még ráadásul fiatalabb, szebb. És ekkor teljesen mindegy lenne, hogy mennyire szeret, hogyan állunk anyagilag, van-e közös gyerekünk, hány közös gyerekünk van, házasok vagyunk-e, sorolhatnám, azon nyomban szakítás/válás, cserélés.
2022. ápr. 1. 05:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én össze jönnék vele újra de csak azért hogy okozzunk egymásnak kellemes perceket. Komolyan biztos hogy nem. Veled szexel aztán mástól vár gyereket majd utána te tartsd el?🤭
2022. ápr. 1. 07:26
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem ez nem pasi oldalról lett kiírva. Tudod kinek kéne így. Eddig se kellett a csaj komolyra, gondolod, hogy majd gyerekestől kelleni fog? :D
2022. ápr. 1. 07:36
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Már megírták előttem!

Melyik az a pasi aki számárt csinálna saját magából?

A csaj vagy ad n.nit vagy pedig nem ad!

Nem értelek kérdező nő!

Miért is nem adtál n.nit a az előbbi esetben?

2022. ápr. 2. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Megvolt az esély, hogy együtt legyünk, mégis mást választott. Úgy jövök képbe, hogy terhes és csak azért érdeklem, mert a másik srác otthagyta?

Köszönöm nem, ennél nagyobb az önbecsülésem.

2022. ápr. 2. 23:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kétségbeesettnek kell lenni hogy valaki belemenjen egy ilyenbe. Ha egy kicsi önbecsülése is van a férfinak akkor szóba sem áll a nővel. A nő teljesen hülyének és csicskának nézi a fickót, azt hiszi hogy elég a lyuk a lába között és már ugrik is a pasi a lehetőségre. Ebből nagy csalódás lesz szerintem.
2022. ápr. 3. 08:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Tudta, hogy te többet akarsz tőle? Mert ha csak messziről csodáltad a szex után, mint a tini kisfiú a középsulis plátói szerelmét, akkor ne csodálkozz, hogy mással jött össze.

Onnantól kezdve meg hogy ő így járt. Sajnos van ilyen. Rosszul választott, nem védekeztek megfelelően, fene tudja.

A nap végén te tudod magadnak eldönteni, hogy el tudod-e más ember gyerekét fogadni, itt nem a mi véleményünk számít.

2022. ápr. 3. 12:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!