Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmesen, minden percet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesen, minden percet a pároddal akarsz tölteni?

Figyelt kérdés

Csak hétvégéken találkoztok.

Hétköznap a munkátok miatt, csak videón beszéltek, és nem éltek együtt.

Mind a ketten várjátok a találkozásokat.

Felmerülhet valamelyik félben az, hogy kéne egy nap "énidö", ekkora vágyakozás és szerelem mellett? Vagy akkor ez már nem is szerelem , csak egy kihülő ragaszkodás?

2022. márc. 31. 02:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Ettől az "énidő"-től kiütést kapok. Ki kreálta ezt a szót? Másfelől tényleg nem kell állandóan egymás v@l@gában lenni.

N

2022. márc. 31. 08:57
 12/15 anonim ***** válasza:

#11 vagyok. Azért még hozzátenném, hogy mivel a kérdezőék csak hétvégén találkoznak, ez más megvilágításba helyezi a dolgot.

N

2022. márc. 31. 09:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyénfüggő.

Én speciel nem vagyok az a típus, aki csak azért mert szerelmes, hajít mindent és nem is szeretem ezt a fajta mentalitást.

Vannak akik, ha új kapcsolatba kerülnek hanyagolnak mindent ami addig (elvileg) fontos volt a számukra (hobbi, barátok, család, énidő, stb). Ezt a többi emberi kapcsolat nagyon meg tudja sínyleni, ha valaki nem képes ezt kezelni. Aztán ha esetleg történik egy szakítás, akkor meg már jó lenne mindenki más is, csak hát lehet addigra mások megelégeltek hogy le lettek tojva.

Szerintem egyensúlyra kell törekedni, még akkor is ha az ember megbolondul a szerelemtől.

Szóval nekem spec igényem van így is barátokra, családra, hobbikra stb. Nem akarom teljesen borítani az életem. Hosszú távon úgysem éri meg.

2022. márc. 31. 09:06
 14/15 A kérdező kommentje:

Valamit nem írtam le ide, vannak függöségei. Hétvégente amikor nem együtt vagyunk, a hülye alkesz barátaival elég szepen a pohar fenekére néz.Kötekedős ilyenkor nagyon nagyon. Nem járok el vele bulizni, én már nem igenylem ezt a fajta "bulit". (40/L)

Én nem akartam ezt a kapcsolatot vele, de annyira "kapart"és udvarolt, meg öszintén ilyenkor a legtöbb "okos"fa.z, azt mondja amit a nő hallani akar. Nyilván bedőltem, de még életemben nem voltam ilyen szerelmes és ennyire féltékeny.Keres sűrűn, szeret,azt mondja, jön, bizonyítja a szerelmét, de hibás vagyok, mert nem teljesen hiszek neki. Okkal. Téli barátnő voltam. En panel, ő kertes ház.Én panelből nem megyek ki vidékre, ezt tudja jól, de egy hercegi házban benne vagyok, és ő is, mégsem így van. Úgy volt eladja a hazat, de pofára estem a minap, mert 3 millát akar felvenni felújítani. Ezek utan ki mire gondol? Dobja a süket rizsát.

Beígért az elején olyanokat , hogy a pofám szakadt le , hogy ez kamu.Hát, az is volt. Nyaralás egyutt 5 nap kettesben, közös lakás , gyerek. De én már gyereket semmiképp sem akarok tőle , hát ha úgy alakulna, én nagyon csaladcentrikus vagyok, jöhetne.

Nekem már van egy lányom előző házasságomból, aki jobban szereti őt, mint a sajat apját, pedig a gyerekem apja egy korrekt ember. De ez oda vissza igaz rájuk.

Csak én bolondultam meg. Bár nem csinálnám vissza.

Csak,hogy kicsit rálássatok. További valaszolat várok!

2022. máj. 15. 20:04
 15/15 A kérdező kommentje:

Javitok.

Nem hercegi, hanem hétvégi.

2022. máj. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!