Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak tudnak szerelmesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak tudnak szerelmesek lenni? Mennyire más mintha egy nő lenne az?

Figyelt kérdés
Szerelem alatt nem azt értem, hogy megdugnák a csajt, mert sajnos azt vettem észre, hogy a legtöbbnek a szerelem a dugást jelenti.
2022. febr. 24. 19:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%

Azt jelenti, hogy többször is megdugná, és addig tart, amíg áll rá a fütykös. Elég egy kis változás a külsőn, és gyereket, házasságot eldobva futnak az első feszes fenék után.

A férfi csak a szemével tud szeretni.

2022. febr. 24. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a szerelem jóval később alakul ki. Az én párommal először csak alkalmilag jártunk össze. Működött a kémia, jó volt a szex. Nekem előtte csak egy partnerem volt, aki iszonyat béna volt, de vagy 7 évig voltam vele. A párom mutatta meg nekem a dolgok csínját-bínját. Neki ez annyira imponált, hogy hónapok alatt kialakult egy közelebbi viszony, kötődés, majd szerelem. Mai napig mondja nekem, hogy egy felfedezetlen kincs voltam, pedig 26 éves múltam amikor megismertem őt. Mégis a szex volt az egész amivel indult, most pedig várandós vagyok. :D Ha jól esik szexeljetek, ha nem akkor ne. Ha a jó isten egymásnak teremtett titeket, szaros lapáttal fogja utánad dobni.
2022. febr. 24. 19:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudnak
2022. febr. 24. 19:17
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Én úgy tapasztaltam a saját férjemnél és ismerősi körben is, hogy sokkal intenzívebb és mélyebb a férfiak szerelme, viszont nehezebben alakul ki. Ha nem így lenne, lehet, hogy együtt sem lennénk már, mert az eddigi mélypontjaink során mindig a férjem volt kitartóbb és optimistább. Örökké hálás leszek neki ezért. ❤️
2022. febr. 24. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
én szerelmes voltam az elsőbe, de sajnos ő nem viszonozta egy idő után
2022. febr. 24. 19:58
 6/15 anonim ***** válasza:
57%
Hogyne tudnának. Ráadásul olyankor tök furák, viszont nagyon aranyosak.
2022. febr. 24. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Tudnak. Ráadásul ők sokkal mélyebben szeretnek, viszont jóval ritkábban.
2022. febr. 24. 20:04
 8/15 anonim ***** válasza:
37%
Én is azt mondom, hogy a férfiak érzelmei mélyebbnek tűnnek, mint a nőké. Egy szerelmes férfi általában tűzön vízen átmegy egy nőért, amit én pl nőként sosem tettem egy férfiért sem..
2022. febr. 24. 20:41
 9/15 anonim ***** válasza:
49%
#8: Ja, mert mániákus. Két héttel később meg lelép, mert éppen másba szerelmes :D
2022. febr. 24. 21:14
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

9. Azért, mert neked nem volt szerencséd, ez még nem igaz.

Belém 3 férfi volt szerelmes, az egyikkel 3 éve szakítottunk a másikkal kb másfél.

Mind a kettő a mai napig újra akarja velem kezdeni, és tudtommal nem is nagyon voltak azóta se mással. Kapcsolatban legalábbis biztos nem.

A harmadikkal meg soha nem is voltunk kapcsolatban mégis évek óta mindenkinek elmondja, hogy én vagyok élete szerelme.

És ha hiszed, ha nem a másik kettőnél a közös ismerőseink is folyton mondják, hogy ők a mai napig engem szeretnek..

Szóval nem csak nekem mondják ezt.

2022. febr. 24. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!