Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tudnak szerelmesek lenni? Mennyire más mintha egy nő lenne az?
Figyelt kérdés
Szerelem alatt nem azt értem, hogy megdugnák a csajt, mert sajnos azt vettem észre, hogy a legtöbbnek a szerelem a dugást jelenti.2022. febr. 24. 19:06
11/15 anonim válasza:
Aki mániákus, az épp, hogy nem megy 2 hét után mással dugni.
Sőt az én példáim alapján 2 év után se nagyon.
Ami a zaklató exemnél nem volt előny, de a másik kettőnél az lett volna, ha sikerül a kapcsolat.
12/15 anonim válasza:
Ismertem valakit, aki épp a kérdésed napján született és öngyilkos lett egy lány miatt szerelmi bánatában. A furcsa az, hogy nagyon ritkán gondolok már rá, de tegnap összefutottam valakivel, aki szóba hozta őt és mesélt arról, hogy azért szeretett vele járni bulizni, mert az illető helyes, magas srác volt és tapadtak rá a jó csajok és így jó nőkkel bulizott ő is. Aztán szerelmes lett egy lányba, aki felvette őt az udvartartásába, de nem akart tőle semmi komolyat. Aztán a srác megölte magát. A beszélgetés után jöttem rá, hogy épp a születésnapján beszélgettünk róla és nem én hoztam őt szóba.
13/15 Noren1989 válasza:
Ezért nem kell a legtöbb férfit kipróbàlni! 😅🤔
14/15 anonim válasza:
Persze, hogy tudnak. Ugyanolyan emberek, mint a nők. Nem minden férfi csak a feszes fenékre megy. Persze nyilván egy férfi sem jön szívesen össze olyannal, aki nem tetszik neki, ahogy a nők sem. De rengeteg évek után is jól működő kapcsolat van, ahol a felek kitartanak egymás mellett a külső változások ellenére is.
15/15 anonim válasza:
Igen, tudnak.
Kapcsolataim többsége így ért véget - én érzelmek nélkül haladtam tovább a dolgomra, míg részükről lezárhatatlan maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!