Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem mutat be a családjának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mutat be a családjának?

Figyelt kérdés

Párommal október óta kezdtünk randizgatni, talizni. Mindig nálam vagyunk, ő már január óta ismeri a szüleimet.

Ő szülei is tudnak rólam, anyukája volt hogy küldött sütit is, de még egyszer sem hozta szóba hogy bemutatna nekik.Mindig mondja, hogy mesélt rólam szüleinek, vagy hogy éppen merre kirándultunk stb..

Nem élnek rossz körülmények között, látásból ismerem őket és ők is engem.

Barátai közül is eddig csak 1 barátjának mutatott be.

Előző kapcsolata nagyon gyorsan és rosszul végződött erre is gondoltam, hogy lehet ez az oka, mert őt nagyon korán bemutatta azt tudom.

Kicsit néha azt érzem vagyok én neki meg a saját kis élete amibe nem igen akar (még) beengedni.

2022. márc. 27. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyelőre ne hondold túl. Adj időt neki. Ki fogja forrni magát a dolog.
2022. márc. 27. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
42%
Nem gondolja komolyan a kapcsolatot azért nem mutat be, vagy valami régi szerelmét siratja még. Az ilyen kapcsolat sajnos nem tart sokáig, keress inkább mást.
2022. márc. 27. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

engem 1 év utáb mutatott be a férjem

azóta már rájöttem hogy az ő kapcsolatuk más , én mindennap beszélek apukámmal , mindenről tud, a férjem hetente, kéthetente beszél anyukájával, többnyire felszines dolgokról

szóval sosem leget tudni

ja és 10 éve együtt vagyunk, szóval komolyan gondolta ....

2022. márc. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!