Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap mutat be a párom a családjának, vacsorára meghívtak magukhoz. Nagyon izgulok. Alapból kb nem merek idegenek előtt enni. Hogyan nyugodhatnék meg?
Én is utálom az ilyet, bár sok múlik a szülein. Ha ilyen normális sztorizgatós fater, humoros muter, akkor nincs gond.
De ha bemész és Hitlerbajszos fater aki éppen azt ecseteli, hogy "Ez a generáció egy szar, kellene nekik egy újabb Vietnám, akkor majd megtanulnák!!!" és múmia-mama aki éppen kisnyugdíjas mentalitással "kisnyugdíjaskodik" éppen, szerintem el tudod képzelni milyen is az.
Akkor gond van.
Tényleg sok múlik azon, hogy a szülők mennyire kedvesek, nyitottak, fiatalosak, avagy nem.
A legjobb, ha nem rögtön kajálni hívnának, hanem csak egy kávéra, így jobban feloldódnál. Ebben a párod segítségét kérheted, hogy kérje meg a szüleit, ne dobjanak rögtön a mélyvízbe.
Ettől én is pokolian féltem.Szerencsére a párom szülei lazák voltak.
Kérdezd meg a párodat,hogy vacsora alatt mit csinálj,és főleg mit ne.
"Alapból kb nem merek idegenek előtt enni."
Jóságos ég...
Nem kellene kigúnyolni a szorongást. Nem olyan vicces ám.
#4 Elképzelhetetlen, hogy van ilyen probléma?
Jó neked, hogy nem élted át, én igen...
Szerencsére már elmúlt, de évekig szenvedtem ezzel én is.
Kérdező, ez sajnos nehéz, és nem nagyon tudod leküzdeni, rengeteg idő kell hozzá, és az, hogy ne érezd "fagyosnak a levegőt"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!