Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudod hogyan kell őszintén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudod hogyan kell őszintén szeretni egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem.
Nem, de elhitetem magammal, hogy igen.
21 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem.
2022. márc. 25. 22:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Valahogy én is így vagyok most.

2022. márc. 25. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy tudom.

Utólag jöttem rá, hogy volt olyan párkapcsolatom, ahol nem igazán voltam szerelmes, mégis teljes erőbedobással benne voltam a dolgokba és igyekeztem a legjobbá tenni a kapcsolatot.

2022. márc. 25. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem igazán tudom, hogy lehet máshogy. Hazugan? Az nem szeretet.
2022. márc. 25. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Őszintén? Nem.
2022. márc. 25. 23:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Definiálni kéne mit jelent az őszinte szeretet. Szeretem a párom, őszintén. Illetve nem tudom, hogy máshogy lehet. De nem mindenek előtt és főleg nem magam előtt. Legalábbis a nagy dolgokban semmiképp.
2022. márc. 26. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze. Ha oszinte (feltetel nelkuli) szeretetet keresel, akkor rossz helyen jarsz a parkapcsolat kornyeken. Azt anyukadtol kaphatod csak meg.
2022. márc. 26. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

7 valójában az anyai szeretet (mértéke) sem feltétel nélküli. Kimutatták, hogy a könnyen kezelhető, nyugodt, problémamentes babához jobban kötődik az anyukájuk,mert jó anyának érzik magukat mellettük. Míg a problémás babáknál, autizmus, nehezen kezelhető temperamentum, hasfájós, stb. nem kapja meg anyuka ezt az érzelmi löketet, a baba teher lesz, nem örömforrás, így gyakran máshogy alakul a kötelék. És akkor még nem vontuk be az anya érzelmi egyensúlyát, temperamentumát, sérüléseit.

Egy gyermek, akit vernek, vagy verbálisan bántalmaznak, kevéssé ismeri a (feltétel nélküli) anyai szeretet.

Én megkockáztatom, hogy nem is létezik. Vagy legalábbis nem evidens.

2022. márc. 26. 05:52
 9/9 anonim ***** válasza:

En szeretem a párom mégis azt érzi, azt hiszi hogy nem.

És nekem sem jon át sokszor az hogy ő engem valoban szeretne e.

Most akkor egyikunk sem tudja hogyan kell szeretni a masikat?

2022. márc. 26. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!