Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudod hogyan kell őszintén szeretni egy párkapcsolatban?
Valahogy én is így vagyok most.
Persze, hogy tudom.
Utólag jöttem rá, hogy volt olyan párkapcsolatom, ahol nem igazán voltam szerelmes, mégis teljes erőbedobással benne voltam a dolgokba és igyekeztem a legjobbá tenni a kapcsolatot.
7 valójában az anyai szeretet (mértéke) sem feltétel nélküli. Kimutatták, hogy a könnyen kezelhető, nyugodt, problémamentes babához jobban kötődik az anyukájuk,mert jó anyának érzik magukat mellettük. Míg a problémás babáknál, autizmus, nehezen kezelhető temperamentum, hasfájós, stb. nem kapja meg anyuka ezt az érzelmi löketet, a baba teher lesz, nem örömforrás, így gyakran máshogy alakul a kötelék. És akkor még nem vontuk be az anya érzelmi egyensúlyát, temperamentumát, sérüléseit.
Egy gyermek, akit vernek, vagy verbálisan bántalmaznak, kevéssé ismeri a (feltétel nélküli) anyai szeretet.
Én megkockáztatom, hogy nem is létezik. Vagy legalábbis nem evidens.
En szeretem a párom mégis azt érzi, azt hiszi hogy nem.
És nekem sem jon át sokszor az hogy ő engem valoban szeretne e.
Most akkor egyikunk sem tudja hogyan kell szeretni a masikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!