Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet legyőzni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet legyőzni az ex-feleséggel szembeni ellenérzéseket?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy majd egy éve vagyunk együtt a párommal, aki elvált, van egy gyereke és vele él. Az exével 11 éve mentek szét, a gyerek miatt szoktak beszélni és néha találkoznak. A volt feleségnek is van azóta kapcsolata. Tudom, hogy semleges már a párom számára, ugyanakkor akaratlanul is kényelmetlenül érzem magam, ha valamiért találkozniuk kell, vagy beszélnek telefonon. Féltékenység, azt hiszem. Elmondtam neki, hogy sajnálom de ez van, megnyugtatott hogy nem véletlenül lett ex. Ennek ellenére fel-feljön bennem ez a rossz érzés, nem tudok vele mit kezdeni. Mással is van ilyen?
2022. márc. 22. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:
91%
Márpedig ez nem fog változni, a gyerek bizony örökre összekötő kapocs lesz köztük. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
2022. márc. 22. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Alig vártam hogy exnek legyen vkije és végre leszálljon rólam... nem vagyok hülye féltekeny meg főleg nem.
2022. márc. 23. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!