Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is vannak ellenérzései egy párkapcsolattal szembe vagy csak én még nem nőttem fel?
Hogy a saját egómat indirekt módon megsimogathassam, azt tudom mondani: Gondolkodó ember vagy, azért látod így a dolgokat.Egyetértek veled haver, jaja ez a jó meglátás!
Ha a racionalitásokat nézem, egyszerűen csak annyi történik, hogy rossz élmények miatt, rossz következtetéseket vonunk le és emiatt torzul látjuk a világot. Majd megváltozik ez ha nyitottak vagyunk rá....vagyhát remélem :D
Nekem is vannak ellenérzéseim. Ezt úgy küszöbölöm ki, hogy laza kapcsolatokba megyek csak bele és nem építem senkire sem az életem.
A meglátásoddal tényleg nincs semmi gond. Egyszerűen egyre több a kattant csaj. És ezt nem azért mondom, mert engem átvágtak volna, de 1-2 éve még simán lehetett normális csajokat találni bárhol, most meg olyan sztorikat látok a környezetemben, hogy fogom a fejem. A gyk-n ez a kategória is tök "jó" példákat mutat. Estére meg minden normális válasz le lesz pontozva, mert az őszinte vélemény itt nem nyerő.
Nő vagyok, futottam bele nem egy kattant pasiba. Az exem egy manipulatív hangulatingadozó ember volt, aki meg is csalt. Sok férfi visszautasított. A legelső "kapcsolatomról" két hét után kiderült, hogy a srác fogadásból volt velem. Mégsem gondoltam egy percig sem, hogy minden férfi ilyen vagy olyan. Tudtam, hogy vannak normális férfiak és bíztam abban, hogy megtalálom a hozzám illőt. Így is lett.
Nem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy minden nő kva, vagy minden férfi szemét disznó. Ez egyszerűen nem igaz, és nagyon logikátlan is.
Engem nagyon csúnyán csesztek át férfiak, vertek gyerekkoromban, mégsem írok olyanokat, hogy minden férfi ugyanolyan disznó.
Ez a minden nő k.. dolgot a primitív emberek hajtogatják, de reméljük anyádnak és nőrokonaidnak is ilyen bátran mondogatod.
"lyan mint a legelső barátnőm hogy napokra eltűnik mert éppen szíve szerint felvágná az ereit meg bevenne egy rakat nyugtatót" Mentális betegség, de te csak intézd el mindennők--val.
A haverod meg kifogott egy hárpiát, normális ember nem enegdi, hogy "rövid pórázon tartsák", ott kéne hagynia a francba.
Azzal egyetértek, hogy nem egy párkapcsolat körül forog az élet,
az embernek először egyedül kell magát jól éreznie, de van akinek egyáltalán nem való párkapcsolat, és ez így van jól.
Te mit szólnál, ha egy lány veled szemben is elõítéletes lenne, és mindenfélét gondolna rólad, pl. pszichopata, meleg, erõszakos, alkoholista vagy te is, csak mert a exbarátja olyan volt?
Bocsika, nem tudok helyetted csajozni és normális barátnõt szerezni neked, nem bíztatlak arra, hogy bízz meg bárkiben, de a gondolatmenetednek sincs értelme:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!