Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Több éves párkapcsolattal a hátatok mögött, hogyan cselekednétek ebben az esetben?
Nem olyan rég megismertem egy srácot, korombeli. A 20-as éveinkben járunk. Nekem volt már egy 5 éves párkapcsolatom ahol együtt is éltünk a volt párommal. Neki viszont kb. 4 hónapos kapcsolata volt a leghosszabb.
Jóval előtte szintén egy ilyen srácot sodort elém az élet annyi különbséggel, hogy ő idősebb volt és csak 1 kapcsolata volt ahol meg is mutatkozott az agglegényekre jellemző tulajdonságok plusz a párkapcsolatokhoz való viszonyulása is más volt, nem is működött a dolog.
És itt van a mostani szintén hosszabb párkapcsolat nélkül. És nem tudom mi tévő legyek...
Én akinek vannak már tapasztalatai nem feltétlen szeretnék egy "kezdő" férfit gyakoroltatni, hogy ez, hogyan is működik, de közben nem tudom, hogy ő milyen is lenne valójában, de az első tapasztalatból kiindulva félek.
Ti mit tennétek a helyemben?
Bocs, hogy ezt mondom, de ez a kétséged meg is mutatja, hogy korántsem vagy olyan tapasztalt, érett felfogású, mint gondolod... :)
Butaság ezen fennakadni, főleg, ha ez az egyetlen "kizáró" tényező, ne viccelj már... hajrá! ;)
Nekem volt egy négy éves kapcsolatom, ahol együtt éltünk a volt barátommal.
A páromnak csak pár hónapos kapcsolatai voltak, amikor összejöttünk, már jópár éve egyedülálló volt, mégis merem állítani, hogy legalább annyit kell(ett) tanulnom, csiszolódnom a kapcsolatunkban, mint neki. Egy percig sem éreztem úgy, hogy egy "kezdő férfit gyakoroltatok", mert egymáshoz mindketten kezdők voltunk.
A helyedben nem paráznék ezen, hanem megpróbálnám, aztán meglátjátok, hogy működtök együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!