Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cselekednétek?
Nagyon tetszik nekem egy lány. A buszon láttam meg több, mint fél éve, azóta epedek utána. Kiderítettem róla mindent, amit csak tudtam.
Nagyon szeretném, ha öszejönnénk, de én túl félénk vagyok ahhoz, hogy közeledjek felé. Amikor végre erőt veszek magamon, mindig találok valami kifogást,
hogy úgy sem tetszenék neki, meg majd pont egy gimis lány fog velem járni, meg, hogy nyílván jobb pasit akar magának, nem egy ilyen szakmunástanulót és hogy csak beégek előtte, aztán megalázkodom mindenki előtt.
Ezek eszembejutnak és akkor szépen szertefoszlik az is, hogy odamenjek hozzá.
Ti mit tennétek az én helyemben? Nincs valami trükk vagy taktika, amivel meghódíthatnám úgy, hogy nem égetem magam be előtte?
Mert én valami ilyesmit képzeltem el: valamivel elérem, hogy közel férkőzhessek hozzá, ahol elhívhatnám sétálni vagy fagyizni vagy bár hova, és beszélgetés közben pedig bevallanám neki, hogy már nagyon régóta tetszik nekem, csak nyuszi voltam lépni és most kihasználva az alkalmat...stbstb
Ez működne szerintetek?
ne ess abba a hibába amibe én estem...3 évig tetszett az egyik évfolyamtársam, nyuszi voltam lépni, hogy nehogy leégessem magam az egész suli előtt...most nyáron elterveztem hogy majd szeptemberben megszólítom, és hopp, most lett barátja:S úgyhogy örökre buktam...és kínozni fog az érzés mert minden nap fogjuk látni gymást:S
neked azt ajánlom, ahogy alkalmad adódik , lépj...menj oda hozzá, és beszélgessetek....vagy kérdezz meg valamit, mennyi az idő vag ybármi baromságot....és n siesd el, először kérj tőle msn-t beszélgessetes sokat, majd kérj találkát..ha elutasít, legalább l tudod zárni....de ne halogasd, mint ahogy én tettem mert örökké bánni fogod:(
Csak azért,hogy legyőzd a tétovázást:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!