Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cselekednétek vagy kérdeznétek? Írjatok véleményt!
A helyzet az hogy van egy lány akit kb 10éve ismerek, az utóbbi időben 2 éve kb nem nagyon találkoztam vele, de most az utóbbi időben szinte minden nap beszélünk,találkozunk.
A helyzet az hogy mióta újra találkoztunk szinte teljesen más féleképpen tekintek rá, és ő is rám. Mármint már nem barátként hanem mint leendő partnerként.
És a kérdés a következő, mivel már nagyon régóta ismerem és elég sok mindent is megtudok vele beszélni, szerintetek csak megcsókolnátok amikor olyan helyzet van és így tudassam vele, hogy szeretem vagy pedig mondjam el neki őszintén,kérdezzem meg hogy lehet-e köztünk több mint barátság?
Azért fordult meg fejemben az utóbbi gondolat, mert mivel régóta ismerem nehogy rosszul jöjjön ki a dolog, tehát na szóval értitek:DD
igen, tudom hogy az "félreérthetőbb" de majd ugye ott kiderül hogy hogyan is döntök:D :)
mert ha csak a lány lenne akit nem ismernék régóta meg a kezdetektől úgy viszonyulnék hozzá hogy kapcsolat akkor megcsókolnám. de így nem tudom, azért kérdeztem ezeket, mert vele nem nagyon szeretném elrontani a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!