Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ha már régóta együtt lennétek egy férfival,aki bevallaná hogy a kapcsolat elején nyomoztazott utánatok magánnyomozóval, megharagudnátok? Tudni akarta hogy mennyire vagytok megbízhatóak.
Átértékelném mindazt, amit addig gondoltam róla, negatív csalódás lenne, kidobnám. Nem hiányzik, hogy pár év múlva újabb merényletet valljon be. Egy percig nem tudnék tovább bízni benne.
Azonban, ha valaki ilyen bizalmatlan sunyi féreg, az magától is lebukik hamar nálam, nem hiszem hogy az ilyennel olyan távú lenne a kapcsolat, hogy magától kell bevallani.
A barátnőm is ugyanazt mondta mint a kettes..
Utànnam a Béla nyomoz neki okos a fia egy szàmitogépzseni.. de ő krizizàlt cukkolt is..
De nem érdekel.. akkora bűnöm nincs.. tudom hogy én hol hibàztam de azt is hogy kiakartam lépni és nem becsapni a bb t..nem tudtam volna megtenni mert az halàlos bűn..és làm mivel zsaroltak elfogadtam egy màsik halàlos bűnt.. aztàn vàrtam vàrtam de nem kellettem mert romlott lettem.. igy elkezdtem élni..
A sok bàntás a skizo vagyok a dokihoz kell mennem..semmi baj nincs a multam miatt nem hiànyzik az apàm a bb stb.
Ami depibe lök az béla jàtéka..
De ha nem olvasnàm ezt az oldalt ahova csalt akkor lehet rég tovàbbtudtam volna lépni..csak mindig visszaesek..
Ha őszinte lett volna és megmondta volna ez meg ez miatt vàrnod kell 9évet kivàrtam volna..persze személyesen!!nem neten olvasva a sok kamu kérdésből vegyem ki mit akar..
De mikor sérteget meg kitesz közös képet akkor letiltom kilépek innen belemegyek vmi kapcsolatba ami az elején működik is talàn..
Ha kivànhatnék egy egymosàst kérnék az elmult 10év kitörlését de csak a vele kapcsolatos emlékeket a gyerekeket ne..szegényeknek lett egy depis szomorú anyjuk..
Minden màsképp lett volna ha nem visz oda az élet és nem hazudik az a szem..ha nem hagy cserbe..n megmondta minek futsz olyan utàn aki egy szalmaszàlat nem tesz keresztbe érted!! Én harcoltam szembe mentem az àrral egyedül..
Ok paprika meg a segitség tőle van..de minek segitett ha szar embernek tart?!
Remélem csak lehallgat és olvas és nincs kamera..
bb nem volt olyan okos mint béla ő összepàrositotta a telefonjaim hogy lehallgasson mikor àtjött egy baràtnőm miutàn "lefejeltem az asztalt és monoklim lett"
Ugyhogy béla tudom jogy te vagy tudom hogy megkeserited az életem a mhelyen a krisztàval..mindenbe is beleköt mit töltök az üvegbe -ja ő mondta ugy csinàljam hogy töményebb legyen a cucc..de lehet holnap a főnök kiirja a csoportba ki volt az az idiota aki töményen tette bele-és akkor tudom hogy ő nyomott fel nàla..de amennyit hibàzik mindenki làtja mi nem futunk a főnökhöz felnyomni..elviselem az àskàlodását és nem értem ő miért utàl..mikor màsok nem..
Utánam lehetne nyomoztatni, mert nincs takargatnivalóm.
Viszont az az ember aki ennyire bizalmatlan, hogy nem hiszi el amit mondok, az később sem fog megnyugodni.
Kap a nyomozótól adatokat a múltamról, de ez sem fogja megnyugtatni, mert a jövőbe nem láthat bele senki. Főleg, hogy egy ember az élete során elég sok változáson megy keresztül. Ha nekem pl. megbízható a múltam, az még nem 100% hogy a jövőben is az leszek. Ki tudja mit hoz ki belőlem a másik?
Egy valami biztos az életben, és ez pedig az állandó változás.
Szóval aki már egy kapcsolat elején nyomoztat, mert nem ad annak a szavára akivel ismerkedik, az őt minősíti.
Soha nem fog megnyugodni, mert a saját pszichéjét kell rendbe tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!