Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Megharagudnátok a barátnőtökre azért, mert nem tudná lenyelni orál után?
Figyelt kérdés
Régebben másnak sikerült, most nem tudom, miért nem akar összejönni. De olyan bűntudatom van miatta.2020. dec. 7. 16:34
3/24 anonim válasza:
Igen, de ha ez nem megy akkor nem is a baratnom, hiszen megbukik a teszten
4/24 anonim válasza:
Nem. A párom azt se szereti ha a szájába megy, nemhogy lenyelje.
5/24 anonim válasza:
Nem, csak nem lenne a baratnom. Nalam alap, hogy a csajok lenyelik.
6/24 anonim válasza:
Nem.
Mi próbáltuk többször, de az enyém olyan kegyetlen sós, hogy egyszerűen nem ment neki, én pedig nem is erőltetem, nem akarom, hogy rosszul legyen.
7/24 anonim válasza:
Nem. Viszont ha elfogadsz egy tanácsot: ne emlegesd a pasidnak hogy az exeiddel ment vele meg nem. Ha valami komplexusod van e miatt (miért nem nyeled le) akkor meg őszintén mond el neki. Ha a pasi azért behisztizik amiért nem nyeled le és ez a legfontosabb neki, akkor ő is nyeljen le valamit. Az hogy nem leszel a csaja ha csak követelőzni tud.
8/24 A kérdező kommentje:
#7: Nem exnek, mert az nem volt, de tudja már, hogy régebben sikerült. Azért nem megy igazából szerintem, mert egyszerre sok jön, és egyszerre sokat még vízből se tudok inni/lenyelni. Egyébként ő nagyon normális, azt mondja, egyáltalán nem zavarja és nem is várja el, csak na... nekem is jobb lenne, ha mégis sikerülne.
2020. dec. 7. 16:45
10/24 anonim válasza:
Az én barátnőm másnak azt se engedte hogy a szájába élvezzen, nekem igen. Szóval én ennek is örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!