Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Megharagudnátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Megharagudnátok a barátnőtökre azért, mert nem tudná lenyelni orál után?

Figyelt kérdés
Régebben másnak sikerült, most nem tudom, miért nem akar összejönni. De olyan bűntudatom van miatta.

2020. dec. 7. 16:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%
Egy igazi férfi nem haragszik meg ezért. Egy fiú esetleg igen.
2020. dec. 8. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod azt mondja, hogy nem probléma akkor kiért görcsölsz rajta? Felesleges ezen problémáznod. Ő megérti és nem várja el. Ne legyél erőszakos magaddal és ne görcsölj rá. Sokmindent tönkre tehet ha nem tudsz ellazulni. Egyszerűen csak élvezd. Egyébként bár nem férfi vagyok. De tőlem se várta el soha senki. Sőt, azon lepődtek meg, hogy lenyeltem. Utána még sokszor megjegyezték hogy el se hiszik. 😅
2020. dec. 8. 08:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, #10, micsoda mélységei vannak egy kapcsolatnak, irigyellek. Velem még sosem történt meg, hogy egy kezdődő kapcsolatban azt mondta volna a kiszemelt, hogy gyere el, nézd meg, hogy csinálom a mostanival, mielőtt szakítok vele.
2020. dec. 12. 18:53
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én lányként pl. nem értem hogy van az, hogy, ha valaki a szádba élvez, az oké, meg megy, de a lenyelés meg nem. Csak nyelni kell egyet, és már lent is van 😅 szádban volt már, ízét, állagát úgyis érezted már, ha kiköpöd, akkor is marad bent is belőle. Szóval ez a része nekem sosem volt világos. Ha valaki undorodik az egésztől, akkor az nyilván eleve nem akarja, hogy a szájába menjenek el, de ha ez már megtörtént, az már a kisebb dolog, hogy utána nyelsz-e egyet 😅

Viszont azt sem értem, hogy lehet ez egy pasinak alap elvárás... Főleg, hogy rengeteg olyan pasiról tudok, aki meg nyalni sem szeret...

2021. jún. 9. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!