Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ha már régóta együtt lennétek egy férfival,aki bevallaná hogy a kapcsolat elején nyomoztazott utánatok magánnyomozóval, megharagudnátok? Tudni akarta hogy mennyire vagytok megbízhatóak.
#3 írta, magánnyomozóval.
Kukáznám a kontrollmániás pszichopatát. Nagyon gáz. Kinek kell egy ilyen elmebeteg az életébe?
Nem hinném el. Azért a magánnyomozó nem olyan árba van, hogy random hétköznapi embernek fussa rá.
Plusz egyébként ne legyünk álszentek. Mind utánanézünk instán, facebookon, ahol tudunk a kiszemeltünknek.
Hát ha erre vetemedik, akkor ugyan rólam megbizonyosodhat, hogy megbízható vagyok, de fordítva ez már nem igaz. Mindenki magából indul ki, ha ő azt feltételezi, hogy nekem olyan szintű sötét foltok vannak a múltamban, amihez magánnyomozó kell (és nem elég a FB, insta, egyéb szociális média tartalmaimat végigböngészni), akkor valószínűleg neki is van olyasmi, amit minden erejével titkol.
Amúgy nyilván megharagudnék. Számomra alap feltevés, hogy ha valakivel kapcsolatba kerülök, akkor abszolút naivan állok hozzá, tiszta lappal kezd ő is, én is. A múltban mindenki hibázhatott, de én ilyen kis cukimuki pozitivitással állok hozzá az emberekhez, hogy amíg nem ad okot az ellenkezőjére, addig megbízok benne. Ha ő pont ellentétes módon gondolkodik, akkor baromira nem illünk össze, és még jó, hogy ez az elején kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!